Cardiologii vă imploră să urmați aceste recomandări… Informație care vă poate salva viața.

Este cunoscut faptul că japonezii sunt longevivi. Dacă un japonez va trăi 100 de ani, nimeni nu se va mira, deoarece acest lucru pentru majoritatea populației acestei țări dezvoltate este un fenomen normal. De mai mulți ani cercetătorii încearcă să găsească secretul longevității vieții.

Însuși japonezii afirmă că longevitatea lor este direct legată de modul de viață și de anumite obiceiuri. Dacă doriți să aveți o viață lungă, luați aminte la aceste sfaturi.

Cateva sfaturi

1. Când vorbiți la telefon, țineți-l la urechea stângă.<

2. Reduceți consumul de cafea la o dată pe zi.

3. Consumați întotdeauna medicamentele cu apă călduță.

4. Ultima masă trebuie să fie la 17.00.

5. Străduiți-vă să consumați mai puțină mâncare grasă.

6. Beți apă neapărat, dar țineți minte că cel mai bine este să hidratați organismul dimineața. Nu consumați multe lichide înainte de somn.

7. Încercați să amplasați toate dispozitivele care se încarcă cât mai departe de dvs.

8. Culcați-vă până la 22.00 și treziți-vă nu mai târziu de 6.00.

9. Dacă ați administrat medicamente înainte de somn, plimbați-vă puțin prin casă. Nu vă culcați imediat.

10. Nu folosiți telefonul mobil, dacă are bateria la minim. În acest moment nivelul de radiație este de 1000 de ori mai mare decât de obicei.

Sucuri proaspete pentru sănătate

1. Sucul din morcov, ghimbir și măr crește imunitatea.

2. Sucul din măr, castraveți și țelină previne apariția cancerului, scade nivelul de colesterol rău, tratează afecțiunile de stomac și durerile de cap.

3. Dacă veți consuma suc din ardei dulce, măr și lapte, veți scăpa de mirosul neplăcut din gură și veți scade febra.

4. Sucul de portocale, ghimbir și castraveți hidratează pielea și îmbunătățește culoarea. Contribuie la scăderea febrei.

5. Pentru a scoate sarea din organism și a ameliora sănătatea rinichilor și a vezicii urinare, consumați suc din ananas, pepene verde și mere.

6. Combinația dintre măr, kiwi și castraveți hidratează pielea și redă o culoare frumoasă pomeților.

7. Combinația extraordinară dintre morcov, măr, pară și mango curăță organismul de toxine și va coborî tensiunea arterială.

8. Amestecul dintre suc de struguri și pepene verde cu lapte va satura organismul cu vitamina B2 și C, care sunt capabile să crească activitatea țesuturilor și să consolideze imunitatea.

9. Sucul din papaya și ananas cu adaos de lapte va îmbogăți organismul cu fier, vitamina C și E, va îmbunătăți sănătatea pielii și va accelera metabolismul.

10. Combinația dintre banană, ananas și lapte va preveni constipația.

Cum se bea corect apa

Japonezii nu încetează să repete că secretul longevității lor constă în apă. Ei au elaborat o metodă care poate trata un șir de afecțiuni, de exemplu: durerea de cap, afecțiunile cardio-vasculare, artrita, gastrita, diabetul, hemoroizii și multe altele.

1. Dimineața pe stomacul gol se beau 4 pahare de apă a câte 160 ml. Faceți acest lucru înainte de a vă spăla pe dinți, după spălarea pe dinți nu trebuie să mâncați încă 45 de minute.

2. Nu mâncați și nu beți timp de două ore după mesele de bază.

3. Dacă nu puteți consuma 4 pahare de apă din prima, începeți să beți o cantitate mai mică și treptat să ajungeți la doza necesară.

4. Consumați apă pe stomacul gol dacă suferiți de hipertensiune (timp de 30 de zile), gastrită (10 zile), diabet zaharat (30 de zile), constipații (10 zile), afecțiuni canceroase (180 de zile). Dacă suferiți de artrită, respectați această metodă timp de 3 zile în prima săptămână a curei, apoi începând cu cea de a doua în fiecare zi.

5. Dacă nu puteți înceta să beți apă după mâncare, consumați băuturi fierbinți. În acest caz mâncarea se va asimila mai bine și mai repede și va diminua apariția cancerului.

Ce trebuie să știți despre atacurile de cord

Nu toate atacurile de cord sunt însoțite de dureri în piept. Puteți avea dureri în maxilare, puteți transpira excesiv și puteți avea grețuri. Fiți atenți, urmăriți semnalele pe care vi le transmite organismul.

 

 

CITEȘTE ȘI