Carmen Harra, anunț șocant pentru România

A știut care va fi rezultatul alegerilor prezidențiale 2019 înainte de primul tur. Acum, Carmen Harra a revenit cu o serie de previziuni șocante depre viitorul României și al planetei.

Carmen Harra a vorbit despre descoperirile și progresele tehnologice ce vor revoluțina viaa oamenilor. Potrivit clarvăzătoarei, oamenii vor părăsi Pământul, mutându-se pe Marte.

„Vom descoperi o viteză a luminii mai mare decât cea actuală. Drept urmare, vom călători în spaţiu, la început, colectiv şi apoi, individual. Vom avea propriile nave spaţiale, aşa cum avem acum propriile automobile. Avioanele personale vor fi diferite ca formă de cele pe care le cunoaştem în prezent. (…)Vom lua legătura cu civilizaţii din alte galaxii, aflate pe alte niveluri de evoluţie şi vom descoperi noi planete, noi galaxii şi noi forme de viaţă.”, citată de Gândul.

Carmen Harra prezice o nouă Revoluție în România: „Va intra în istorie la fel ca 1989. România va vedea o manifestație extrem de puternică”.

„Ceva se va schimba în România… Adică, nu mă refer neapărat la preşedinte, mă refer la cei care au condus România în ultima bucată de timp… S-au făcut nişte erori masive şi asta trebuie corectate”, spune Carmen Harra, convinsă că în viitorul apropiat în România se vor petrece şi lucruri pozitive. Şi, după ce a cerut data de naştere ale Viorica Dăncilă, a emis o serie de previziuni. ”Eu zic că tot Klaus Iohannis o să rămână… Ea e pe muchie de cuţit. Şansele ei de a intra (n.r. – în turul doi al alegerilor prezidențiale 2019) ar fi, dar e pe muchie de cuţit, va fi la limită între locul doi sau trei”, a spus Carmen Harra, pentru wowbiz.ro.

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More