Carmen Iohannis, în fustă scurtă la vot! Cum s-a îmbrăcat soţia preşedintelui. FOTO

Carmen Iohannis a profitat de dumica însorită pentru a merge în fustă scurtă la vot! Prima Doamnă a României a votat la Cluj-Napoca, iar soțul său, președintele Klaus Iohannis, a votat la București, la secția de votare deschisă la liceul Jean Monnet

Carmen Iohannis, în fustă scurtă la vot

Carmen Iohannis a votat duminică pentru alegerile europarlamentare dar și pentru referendumul pentru justiție, inițiat chiar de președintele Klaus Iohannis. Soția șefului statului a venit la secția de votare de pe strada Spartacus din Sibiu însoțită doar de angajatul SPP responsabil cu paza Primei Doamne a României.

„Am votat pentru o Românie europeană, pentru justiție independentă”, a declarat Carmen Iohannis la ieșirea de la urne. Carmen Iohannis a ales să îmbrace la alegeri o rochie albă, elegantă scurtă puțin deasupra genunchiului.

Klaus Iohannis a votat la București, iar soția sa la Cluj-Napoca

Carmen Iohannis a ales să îmbrace și o gecuță scurtă, deoarec meteorologii au anunțat că este posibil ca vremea să se schimbe și chiar să plouă în unele zone din România. Președintele României, Klaus Iohannis, a votat duminică înainte de prânz, la Liceul Jean Monnet din Capitală.

Președintele Klaus Iohannis le-a cerut românilor de pretutindeni să se prezinte la vot. „Haideți la vot cu toții! E o zi importantă. Nu spun asta numai jurnaliștilor, ci tuturor românilor”, a afirmat acesta, în momentul sosirii la secția din liceul Jean Monnet. Ulterior, șeful statului a reiterat îndemnul adresat cetățenilor.

„Veniți la vot, dragi români, pentru că, astăzi, puterea politică e la voi. Azi decidem împreună cum arată România de mâine. Merită, chiar merită să votați. Azi, dragi români, decideți pentru următoarele luni, pentru următorii ani. Suntem la primele alegeri dintr-un ciclu mai lung și azi puteți să începeți să schimbați România. Am votat și, în campanie, am constatat că am avut mai multe initiațive de mobilizare la vot decât altădată. Mă bucură foarte mult și țin să mulțumesc celor care au inițiat campanii de mobilizare pentru vot. Veniți, dragi români, la vot. Nu lăsați pe alții să decidă la vot” , a declarat Klaus Iohannis, după ce și-a exprimat opțiunea politică.

CITEȘTE ȘI