Carmen Tanase, revoltata: „Cred ca urmeaza ceva foarte rau…”

Actrita Carmen Tanase s-a contrazis cu Mihai Gadea, intr-o discutie despre pandemia de coronaviru. Femeia crede ca totul a fost un exercitiu si ca ar urma ceva mult mai rau.

Mihai Gadea a incercat sa o lamureasca pe actrita ca virusul exista si a facut multe victime. El a dat exemplul persoanelor care au fost internate la terapie intensiva, din cauza noului virus. Gadea si a intrebat-o pe Carmen Tanase: ”Daca exista riscul ca eu, care intru in contact cu multa lume, sa imbolnavesc pe oricare de la mine din familie, ce fac?”.

”Nu ma lua asa, ca nu merge” a fost raspunsul actritei.

Mihai Gadea a continuat cu un raspuns categoric: ”Te iau cat se poate de sincer”.

Carmen Tanase: ”Eu n-am contestat ca oamenii aia din Terapie Intensiva sunt bolnavi, Doamne fereste! Eu spun ca tot ce s-a intamplat pe planeta nu are nicio legatura cu ce este, de fapt, in mod real. Oameni in Terapie Intensiva sunt tot timpul, sunt si oameni in Terapie Intensiva cu gripa sezoniera. Faptul ca inchizi Everestul si planeta pentru asta, imi incalci mie absolut orice drept pe care-l are un om simplu, asta e de neconceput”.

Mihai Gadea: ”Asta e o discutie separata, s-au incalcat multe drepturi, dar eu nu pot sa neg ca exista o problema, poate a fost exagerata, dar exista”

Carmen Tanase: ”Mihai, dar exista si rujeola, exista cancer, de o viata nu s-a gasit un remediu, (…) exista boli, ne-am nascut ieri?”

Mihai Gadea: ”Da, dar eu nu zic ca nu exista cancerul, asta incerc sa spun, exista”.

Carmen Tanase: ”Nici eu nu zic ca nu exista virusul. Masurile au fost mult exagerate, problema e de ce? Eu cred, in capul meu prost, asa cred eu, ca e o etapa si ca urmeaza ceva foarte rau, cred ca a fost un exercitiu, o repetitie generala pentru ceva”.

CITEȘTE ȘI