Cat de… personalizate sunt cu adevarat cursurile de dezvoltare personala? Raspunsul specialistilor

Dezvoltarea personala este un aspect esential pentru tinerii din ziua de astazi. Prin intermediul unor cursuri dedicate acestui subiect, ei sunt ghidati in directia potrivita, invata cum sa isi creasca incredere de sine, cum sa isi organizeze programul si cum sa aiba interactiuni autentice si productive cu cei din jur.

 

Orice elev ar trebui sa se inscrie la programul de cursuri de dezvoltare personala pus la dispozitie de Success Academy, singura scoala din Romania care tine cont de cerintele mediului business in procesul de formare a tinerilor adulti. Echipa de aici are o experienta de peste 20 de ani in domeniul trainingului si stie cum sa interactioneze cu diferite tipuri de personalitate.

Cat De… Personalizate Sunt Cu Adevarat Cursurile De Dezvoltare Personala? Raspunsul Specialistilor
Cat De… Personalizate Sunt Cu Adevarat Cursurile De Dezvoltare Personala? Raspunsul Specialistilor

In acelasi timp, trainerii din cadrul Academiei sunt constienti de faptul ca dezvoltarea personala este un proces individual, care variaza de la o persoana la alta. Astfel, Success Academy ofera cursuri de dezvoltare personala care sunt personalizate atat in functie de varsta si de nivelul de engleza al participantilor, cat si in functie de nevoile acestora.

 

In plus, interactiunea cu echipa Success Academy este personalizata inca de la prima intalnire pana la ultima. Iata despre ce este vorba!

 

Inainte de inceperea programului

 

Daca vrei sa iei parte la programul de cursuri de dezvoltare personala, trebuie doar sa accesezi platforma Success Academy si sa te inscrii la o sedinta Demo. Elevii vor participa la o sedinta demonstrativa, in timp ce parintii vor discuta cu trainerii intr-o camera separata.

 

Decizia propriu-zisa de inscriere apartine in totalitate copiilor si parintilor si se ia acasa. Totusi, in acest timp, trainerii va stau la dispozitie cu raspunsuri la orice alte intrebari apar, precum si cu sfaturi personalizate in functie de situatia fiecaruia.

 

In timpul cursurilor propriu-zise

 

Participantii sunt impartiti in grupe in functie de doua criterii: varsta si nivelul de engleza. Elevii cu varsta cuprinsa intre 11 si 14 ani vor fi inclusi in grupa Juniors, iar cei intre 15 si 18 ani vor face parte din grupa Teens.

 

In cadrul Academiei, se pune accent pe stapanirea limbii engleze, motiv pentru care programul de cursuri de dezvoltare personala este predat atat in romana, cat si engleza. In functie de nivelul lingvistic pe care il au deja, elevii vor fi repartizati la grupe de incepator, intermediar sau avansat.

 

Pe masura ce trainerii ajung sa ii cunoasca mai bine pe participanti, acestia ofera feedback constant si personalizat atat copiilor, cat si parintilor. Doar astfel, poti avea garantia ca procesul de dezvoltare personala se desfasoara corespunzator.

 

La absolvirea programului de cursuri de dezvoltare personala

 

Inainte de incheierea programului, echipa Success Academy poarta o discutie individuala cu fiecare participant in parte pentru a-i oferi un feedback final. In aceasta categorie, sunt incluse sfaturi si indrumari menite sa ii ghideze pe participanti spre gasirea echilibrului in viata profesionala si privata.

 

Acum ca ai descoperit cat de personalizat este, de fapt, un astfel de program, nu mai ramane decat sa incerci aceasta experienta „pe cont propriu”. Nu ai nimic de pierdut daca te inscrii la o sedinta demo in cadrul Academiei, unde vei avea ocazia sa descoperi daca aceste cursuri sunt potrivite pentru tine!

CITEȘTE ȘI