C├é╚ÜI LEI PRIME╚śTE LUNAR ANDREEA MANTEA DE LA CRISTI MITREA, DREPT PENSIE ALIMENTAR─é. CE SALARIU ARE BRUNETA LA KANAL D!

C├é╚Üi Lei Prime╚śte Lunar Andreea Mantea De La Cristi Mitrea, Drept Pensie Alimentar─é. Ce Salariu Are Bruneta La Kanal D!

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate ╚Öi carismatice prezentatoarea de televiziune din Rom├ónia. Aceasta a avut o rela╚Ťie cu lupt─âtorul Cristi Mitrea, iar ├«n urma rela╚Ťiei lor a rezultat un b─âie╚Ťel pe nume David.

C├ó╚Ťi lei prime╚Öte ├«n fiecare lun─â Andreea Mantea de la fostul partener, drept pensie alimentar─â, ╚Öi ce salariu are vedeta Kanal D?

Andreea Mantea ╚Öi Cristi Mitrea s-au cunoscut ├«n cadrul emisiunii ÔÇ×Burl─âci╚ŤaÔÇŁ ├«n anul 2014. ├Äns─â, dup─â ce vedeta Kanal D a r─âmas ├«ns─ârcinat─â, aceasta a fost p─âr─âsit─â de tat─âl copilului ei. ├Äntre cei doi nu a mers rela╚Ťia, lucru pe care l-a sus╚Ťinut vedeta, la un an de la separare. ├Än 2015, ├«n luna mai, prezentatoarea TV l-a n─âscut pe fiul ei, David.

Dup─â separare, a╚Öa cum prevede legea, p─ârintele trebuie s─â ÔÇ×cotizezeÔÇŁ lunar cu pensia alimentar─â. Potrivit unei surse din anturajul celor doi, lupt─âtorul Cristi Mitrea pl─âte╚Öte lunar suma de 200 de euro pentru pensia alimentar─â.

ÔÇťMitrea pl─âte╚Öte 200 de euro pe lun─â pensie alimentar─â ╚Öi este extrem de implicat ├«n cre╚Öterea b─âiatului. Se ├«n╚Ťeleg de minune, se consult─â pentru orice ╚Öi se ajut─â la nevoieÔÇŁ, au declarat surse din anturajul celor doi, arat─â Playtech.

Apreciaz─â pentru mai multe informa╚Ťii utile !

Ce salariu are Andreea Mantea la Kanal D?
Andreea Mantea este una dintre cele mai carismatice prezen╚Ťe din televiziunea rom├óneasc─â. Aceasta face parte de mul╚Ťi ani din familia Kanal D, iar potrivit Libertatea, aceasta ar primi suma de aproape 20.000 de euro ├«n fiecare lun─â. De asemenea, pentru emisiunea ÔÇŁSe strig─â darulÔÇŁ, aceasta ar fi ├«ncasat ├«nc─â 5000 de euro, av├ónd ├«n vedere faptul c─â trebuia s─â se ├«ntoarc─â ├«n ╚Ťar─â, din Turcia, pe vremea c├ónd prezenta ÔÇŁPuterea DragosteiÔÇŁ, pentru a pleca cu ma╚Öina la nun╚Ťi. Chiar dac─â a avut ├«ntotdeauna programul ├«nc─ârcat, nu s-a putut pl├ónge de banii pe care ├«i ├«ncasa ├«n cont.

Mai mult dec├ót at├ót, vedeta Kanal D ar fi ├«ncasat anumite sume ╚Öi ├«n urma unor post─âri de pe re╚Ťelele de socializare.

Andreea Mantea, m─ârturisiri despre rela╚Ťia tumultoas─â cu Cristi Mitrea
Andreea Mantea a făcut mărturisiri uluitoare despre perioada în care forma un cuplu cu tatăl copilului ei, Cristi Mitrea. Prezentatoarea TV a vorbit despre chinurile la care a fost supusă, chiar și când era însărcinată.

ÔÇ×A venit timpul s─â v─â fac o confesiune. Este despre mine ╚Öi despre copilul meu. M-am ferit s─â vorbesc public despre povestea dintre mine ╚Öi tat─âl copilului meu pentru c─â mi-a fost mult prea greu ╚Öi prea ru╚Öine s─â ├«mi expun public toat─â suferin╚Ťa prin care am trecut. Mi-a fost prea ru╚Öine ca acest copil s─â vad─â sau s─â citeasc─â despre tot ce mi-a f─âcut tat─âl lui. Am vrut sa ├«l protejez pe David ╚Öi s─â nu ├«i stric imaginea despre p─ârintele lui. Am vrut s─â nu ╚Ötie c├óte b─ât─âi am ├«ndurat, chiar ╚Öi cu el ├«n p├óntecÔÇŁ, a spus Andreea Mantea.