Caz tragic! O adolescentă s-a stins din viață la numai 17 ani. O boală nemiloasă i-a pus capăt zilelor

Este zi de doliu pentru familia și apropiații unei adolescente din Botoșani. Tânăra a pierdut lupta cu o boală cumplită, ce o chinuia de ani de zile.

Sabina Ghelbere, în vârstă de numai 17 ani,  este din satul Stâncești și a decedat în urma unei boli grele. Tânăra a urmat tratamente lungi și chinuitoare în speranța că într-o zi se va face bine, însă soarta a fost crudă. (CITEȘTE ȘI:  Ai lucrat un an în străinătate, primești o pensie uriașă)

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Familia fetei este răpusă de durere și încearcă să depășească momentele dificile, însă nu este ușor, având în vedere că în urmă cu ceva timp și-au pierdut și unicul nepot. Apropiații fetei au trimis numeroase mesaje de condoleanțe.

„Dragii mei elevi, din păcate scumpa noastră SABINA…, luptătoare și cu chip de înger cum o știm, aseară a pierdut lupta cu boala. Trupul său plăpând și obosit nu a mai avut putere să lupte cu această boală nemiloasă din care a sperat din adâncul inimii ei că va ieși biruitoare. Încă un înger a plecat spre Împărăția lui Dumnezeu!  Va fi înmormântata sâmbătă la cimitirul din satul Stancesti!

Milostivul Dumnezeu să o ierte și să o primească în Împărăția Sa, iar părinților să le dea putere pentru a merge mai departe (după ce în urma cu puțini ani și-au pierdut și unicul nepot, David, de doar 3 luni de zile) și să aibă nădejde în viața cea veșnica unde nu este durere, nici suspin ci viață fără de sfârșit”, a scris una din profesoarele tinerei, potrivit botosaneanul.ro.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !