Ce a ales Teo Trandafir sa faca, dupa plecarea de la Kanal D

A fost trasă cortina peste producția Teo Show, fiind o decizie surprinzătoare pentru telespectatorii postului TV, Kanal D.

Șefii trustului turcesc au luat decizia de a face câteva schimbări importante în grila de programe, așa că cea care a avut de pierdut a fost Teo Trandafir împreună cu toată echipa de producție a show-ului, care s-a bucurat de mult succes pe vremuri.

Unde s-a angajat celebra prezentatoare TV, după ce a rămas fără emisiune?

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară, bucurându-se de un succes enorm pe micile ecrane după o lungă carieră pentru care a muncit pe brânci.

Celebra moderatoare de televiziune a rămas fără emisiunea Teo Show, mult iubită de telespectatori. După ce Bursucu a fost trimis să prezinte un matinal, ratingul show-ului prezentat de Teo Trandafir a început să scadă considerabil. În ciuda eforturilor făcute de șefii trustului turcesc, producția nu a mai putut fi salvată.

Unde s-a angajat Teo Trandafir, după ce s-a tras cortina peste emisiunea ei
Teo Trandafir n-a plecat din Kanal D, ci doar a schimbat poziția. Celebra prezentatoare TV a fost mutată la Radio Impuls, unde va face echipă cu Mihai Hînda. Cei doi vor avea o emisiune, numită Bară la bară, de luni până vineri, de la 16:00 la 19:00.

Cei doi au o relație de prietenie, se știu de multă vreme, iar acum sunt bucuroși să lucreze împreună. CANCAN.RO anunța la sfârșitul lunii august că Teo Trandafir va fi om de radio, după ce emisiunea ei a fost scoasă din grila de programe. Acum, prezentatoarea TV a confirmat că a bătut palma cu cei de la Radio Impuls.

„Să fac emisiune la radio cu Mihai Hînda este o bucurie! Ne știm de ceva vreme, suntem prieteni, avem acea chimie atât de necesară pentru că sentimentul de bine, de relaxare să se transmită și celor care ne ascultă. Abia aștept să începem de luni o călătorie frumoasă și vă invităm să fiți alături de noi, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Radio Impuls”, a spus Teo Trandafir.

Începând de săptămâna viitoare, Teo Trandafir va putea fi ascultată zilnic la radio.

„Să fac emisie în fiecare zi, de luni până vineri, de la 16:00 la 19:00, alături de Teo Trandafir, va fi cu siguranță unul dintre cele mai faine proiecte realizate în cei 10 ani de radio. O să avem invitați, premii, hituri și multe lucruri frumoase pentru ascultătorii noștri! Suntem nerăbdători”, a transmis și Mihai Hînda.

Navigare în articole

CITEȘTE ȘI