Ce a apărut pe cer la 13 ani de la moartea Mădălinei Manole, Fratele ei, Marian, a filmat totul: „Spectacolul cerului…” /

Au trecut 13 ani de când Mădălina Manole s-a stins din viață, iar fratele ei este, în conntinuare, măcinat de dor și durere. La mai bine de un deceniu de când nu o mai poate vedea sau strânge în brațe, Marian Manole a transmis un mesaj sfâșietor prin intermediul rețelelor de socializare chiar astăzi, când cântăreața ar fi trebuit să aniverseze 56 de ani.

Astăzi, 14 iulie 2023, se împlinesc 13 ani de când Mădălina Manole s-a stins din viață. Artista s-a sinucis chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani, după ce a ingerat, potrivit medicilor legiști, o substanță toxică: carbofuran.

Marian Manole, mesaj sfâșietor pe rețele de socializare

În urmă cu fix 13 ani, Mădălina Manole a fost găsită fără suflare în locuința ei din Otopeni, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. A trecut mai bine de un deceniu de atunci, însă fratele ei încă o plânge. În urmă cu puțin timp, acesta a publicat un mesaj sfâșietor pe pagina personală de Facebook.

„Plânge cerul, plânge sufletul ei, plâng ochii noștri! Primul 14 iulie în ăștia 13 ani când sunt trezit de tunete, fulgere, trăsnete și plouă! Nu că aș fi dormit azi noapte! Am închis ochii, doar forțându-mă să mă odihnesc puțin! Spectacolul cerului de ziua Mădălinei!”, a scris Marian Manole pe Facebook.

Mulți dintre cei care au iubit-o și apreciat-o pe Mădălina Manole au comentat la postarea făcută de fratele regretatei artiste.

„La mulți ani printre îngeri, Mădălina! Ne lipsești!”

„Dumnezeu să o odihnească în pace! Sperăm să se facă dreptate!”

„Semn că cerul e pornit să facă dreptate, să aducă la iveală adevărul.

Veșnică memorie fetei cu părul de foc – Mădălina!”, sunt doar câteva dintre comentariile scrie de fanii regretatei Mădălina Manole.

Ce au stabilit medicii legiști legat de moartea Mădălinei Manole

În ziua în care împlinea 43 de ani, Mădălina Manole a fost găsită moartă în locuința ei. Artista consumase în cantități mari o substanță toxică, care i-a fost fatală.

„La autopsie s-a constatat o leziune traumatica (plaga contuza parietala stanga) care s-a putut produce cel mai probabil prin lovire de plan dur in cadrul starii de rau care a premers decesul si nu are legatura cu mecanismul de producere a mortii. Examenul sangelui a fost negativ pentru droguri bazice; in continutul gastric s-a gasit carbofuran; sangele analizat nu contine alcool”, declarau cadrele medicale în 2010.

CITEȘTE ȘI