Ce a cerut Papa Francisc pentru vizita sa în România

Papa Francisc soseste în România pe 31 mai 2019 și va avea pentru prima o dată în istoria vizitelor sale o durată de ședere de 3 zile. Deobicei turneele Papei sun tot de 3 zile, dar în 3 țări diferite.

Pe lângă faptul că este Liderul Bisericii Catolice, Papa Francisc este și șef de stat, al Vaticanului. Pregătirile sunt speciale, din motive de securitate, însă spre deosebire de alte vipuri, Papa a avut doar doua dorinte „speciale”.

Conform reprezentanților Bisericii Catolice Papa Francisc a cerut „un pat în care sa poată să doarmă și două mese”. Socant pentru alte VIP-uri care nu contenesc să facă lista cât mai mare și cu tot felul de produse mai speciale.

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Acesta nu va sta la hotel și nu vrea protocol, va fi găzduit de „Reședinta Papei”, o clădire ce aparține Bisericii Catolice, care nu este placată cu aur și nici nu are condiții exceptionale.

Cunoscut pentru modestia sa, uneori chiar dusă la extrem, Papa își doreste cel mai mult să fie aproape de credincioși care vin să-l vadă și nu este deloc interesat de „confortul” său personal.

COMENTARII