Ce a postat tânărul din Iași care și-a pus capăt zilelor. Mesajul care ar fi putut împiedica tragedia: „Nimănui nu îi pasă”

Tragedia din Iași în care Marius, un tânăr de 21 de ani, și-a pus capăt zilelor i-a șocat pe toți cei care l-au cunoscut. Bărbatul nu a mai putut suporta durerea provocată de fosta sa iubită, motiv pentru care a ales să dispară pentru totdeauna.

Cu o zi înainte de a se sinucide, Marius a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj care ar fi putut să le dea de gândit prietenilor și apropiaților săi. Din păcate, nimeni nu a luat în seamă ceea ce tânărul a scris, deoarece îl știau un bărbat puternic ce ar putea trece oricând peste orice probleme.

Ce mesaj a postat Marius cu o zi înainte de a se sinucide

Moartea lui Marius a creat o mulțime de reacții din partea tuturor celor care l-au cunoscut. Tânărul se confrunta cu o problemă destul de mare în momentul în care a aflat că bebelușul pe care fosta sa iubită l-a adus pe lume nu era al său. Această veste l-a dat peste cap atât de tare, încât nu a mai văzut niciun sens al vieții.

Cu o zi înainte Marius a publicat un mesaj în urma căruia mulți ar fi putut să se gândească la ceea ce are de gând acesta, însă nimeni nu se aștepta că va recurge la un asemenea gest. Tânărul făcea referire la moarte și la cât de neînsemnată este viața unui om, de fapt.

„Nimănui nu îi pasă de tine până nu ești bogat sau mort”, a scris Marius pe contul său de Facebook cu o zi înainte de a se sinucide.

 

Cum a ajuns Marius să își pună capăt zilelor

Tânărul din Iași nu a dat niciodată semne că ar suferi de depresie sau că ar avea gânduri negre, însă despărțirea de Andreea, tânăra cu care ar fi fost într-o relație timp de doi ani, l-a distrus, spun apropiații. La începutul acestui an cei doi au devenit părinți, însă s-au despărțit, cauzele fiind încă necunoscute.

În imaginile apărute pe contul de Facebook al tinerei aceasta apare alături de bebelușul care, din păcate, nu ar fi fost al lui Marius. Vestea l-ar fi pus la pământ, moment în care nu a mai putut gândi limpede, așa că s-a sinucis în pădurea din apropiere, filmând întreaga scenă cu telefonul mobil.

„Nu știu ce a fost între ei pentru că el nu ne-a spus nouă. Era un băiat foarte bun, nu înțeleg de ce a făcut asta. El a vorbit cu o fată, fata a născut și la un moment dat a aflat că nu este copilul lui. A suferit foarte mult. Ea a venit la înmormântare și a lăsat doi trandafiri, nu a stat. Cred că de aici a plecat totul. Poliția a văzut mesajele dintre ei”, a declarat mama tânărului, pentru BZI.

CITEȘTE ȘI