Ce detaliu rușinos a observat un telespectator, în direct la Antena 1, în timp ce la Acces Direct era Vulpița

Aparițiile ”Vulpiței din Vaslui” – Veroica Stegaru – la ”Acces Direct” au provocat indignarea multor telespectatori, iar aceștia au trimis sesizări către Consiliul Național al Audiovizualului pentru a fi luate măsuri dure. Se vorbește despre desfrâu și incultură, iar responsabilii de la Antena 1 sun criticați fără menajamente.

Mirela Vaida găzduiește emisiunea ”Acces Direct”, iar telenovela intens mediatizată în centrul căreia se află ”Vulpița din Vaslui” este intens mediatizată. Asta în pofida faptului că mulți telespectatori și-ar dori să nu mai asiste la astfel de ”spectacole”. Sincer vă transmit, nu știu dacă se încalcă vreo lege a audiovizualului, însă ceea ce se transmite astăzi la TV nu este deloc în regulă. Nu este posibil ca prezentatori de emisiune să își bată joc de persoane aparent având probleme de natură psihică”, a scris unul dintre telespectatorii Antenei 1.

„Sunt absolut oripila cum se poate ca în România la ora 17:00 (data 27.01.2020) să se difuzeze un asemenea comportament iresponsabil. Postul promovează de mai bine de 2 săptămâni, doi părinți asistați social cu un copil de 2 ani „uitat” la bunici. În loc să se sesizeze Protecția Copilului și să încerce să îi îndrume spre un comportament responsabil pe părinți, postul Antena 1, respectiv emisiunea Acces Direct promovează o viață de desfrâu, ipostaze sexuale, manele, incultură și lista poate continua”, transmite o altă sesizare trimisă Consiliului Național al Audiovizualului, potrivit paginademedia.ro.

Dansuri pe manele, alături de Tzancă Uraganul

”Vulpița din Vaslui” – Veronica Stegaru în cartea de identitate – a devenit o ”celebritate” TV după ce povestea ei de viață a fost devoalată pe micile ecrane. Este căsătorită cu Viorel Stegaru și mamă a unei fetițe de 2 ani pe care o crește soacra sa, dar Veronica s-a dat în spectacol, la propriu, în ultima vreme, dansând pe ritmuri de manele chiar și alături de Tzancă Uraganul.

Femeia pare lipsită de complexe, iar comportamentul ei a stârnit nenumărate comentarii în care este acuzată că se ține de prostii în loc să aibă grijă de fetiță. Într-o ediție a emisiunii ”Acces Direct”, Veronica a recunoscut și că s-ar despărți de Viorel, însă ar reveni la acesta dacă… “Pe asta, pe care mi-ai spus-o: să se ducă el la mama lui, să se mai potolească un pic din treburi. Dacă se potoleşte cu timpul, eu vin înapoi la el. Copilul rămâne la el”, a declarat mărturisit ”Vulpița”.

CITEȘTE ȘI