Ce i-a adus sfârșitul este cumplit Anca a urcat la Ceruri la doar 40 de ani.

Ce poate fi mai dureros pe lumea asta decât două fetițe, de 3, respectiv 9 anişori, să crească fără mamă? Este cazul unei asistente medicale la Spitalul Orășenesc “Prof. Dr. Ioan Pușcaș” din Șimleu Silvaniei, care, după ce anul trecut a fost diagnosticată cu o teribilă maladie, s-a stins din viață la sfârșitul săptămânii trecute…

Mare atenție la simptome!

Veste zguduitoare. Anca Sabou Neimet, tânăra din Şimleu Silvaniei pentru care a fost lansată o campanie umanitară pentru donarea de sânge, după ce anul trecut a fost diagnosticată cu leucemie a trecut în nefiinţă, cu doar nici trei săptămâni înainte de aniversarea a 41 de primăveri, scrie Sportul Sălăjean.

Problemele de sănătate pentru asistenta medicală au început anul trecut, chiar înainte de Sărbătorile Pascale.

Trimisă de urgenţă la Clinica de Hematologie de la Institutul Oncologic Cluj-Napoca, femeia a fost diagnosticată cu leucemie acută mieloidă. Ea a început chimioterapia şi totul a mers bine la început, astfel că boala a intrat în remisie. Din păcate, însă, Anca s-a simţit rău la a patra cură de citostatice şi a întrerupt tratamentul.

La un moment dat, doctorii au schimbat tratamentul şi chiar părea că se simte bine… Însă organismul ei a cedat, iar starea ei de sănătate a început să se înrăutăţească.

Sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 7.40, Anca Sabou Neimet s-a stins din viaţă…. Dumnezeu sa o ierte! Sincere Condoleante familiei indoliate!

Care sunt simptomele teribilei maladii:
Leucemia mieloida acuta este un tip de cancer al sangelui si al maduvei osoase. Acest tip de cancer se agraveaza rapid daca nu este tratat. Este cel mai obisnuit tip de leucemie la adulti.

Potrivit portalului Sfatul Medicului, semnele precoce ale leucemiei mieloide acute pot fi asemanatoare celor determinate de gripa și includ febra, scurtarea respiratiei, – sangerarile sau contuziile apărute la traumatisme minime, petesii, astenie, pierderea poftei de mancare sau scaderea in greutate.

Dacă aveți aceste simptome cereți sfatul specialistului!

Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!

CITEȘTE ȘI