ANUNȚ IMPORTANT !
Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei!
Apasă pe DISTRIBUIE PE FACEBOOK.
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Ce mașina are, de fapt, Celentano din Las Fierbinți. Adrian Văncică e cel mai bine plătit actor din serial

Celentano este unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serialul Las Fierbinţi de la Pro TV. Rolul este interpretat de actorul Adrian Văncică, printre care este şi scenaristul unor episoade. Adrian Văncică s-a născut pe data de 18 martie 1977 la Târgoviște şi este un actor român de film, teatru, televiziune şi voce, potrivit Wikipedia.

A absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti, Facultatea de Teatru, specialitatea actorie la clasa prof.univ.dr. Mircea Albulescu. Este actor angajat al Teatrului Nottara din Bucureşti şi interpretul lui Celentano, prietenul de băutură a lui Firicel a lu’ Cimpoaie (Cuzin Toma) din Las Fierbinți, serialul de comedie difuzat pe Pro TV.

Actorul a fost nominalizat la Premiul Gopo pentru cel mai bun actor în rol secundar în 2009 pentru rolul Vali Iordache din filmul Boogie şi 2018 pentru rolul poliţistului din Ultima zi.

Potrivit impact.ro, Adrian Vancica este cel mai bine plătit actor din serialul Las Fierbinţi. Acesta încasează 1.500 de euro pentru fiecare epidod filmat. Acest lucru se reflectă şi în stilul de viaţa pe care l-a adoptat în ultimii ani.

Dacă în 2014 actorul conducea un VW Passat, acum lucrurile s-au schimbat. În ultimele imagini postate pe reţelele de socializare, Adrian Văncică apare la volanul unui Mercedes nou, cu interiorul din piele.

ARTICOLE