Ce n-ai voie sa faci de ziua ta cele 8 lucruri care-ti aduc ghinion

Despre revelion se spune ca asa cum il petreci asa va fi si anul care vine, dar se pare ca aceasta zicatoare este potrivita si pentru ziua de nastere. Anume in aceasta zi se realizeaza „programul tau” pentru un an inainte.

In dimineata zilei in care te-ai nascut fa tot posibilul ca dispozitia ta sa fie minunata si nu lasa pe nimeni sa ti-o strice. In asa fel tu vei fi deschis pentru energia pozitiva care ti se ofera de sus in aceasta zi. Evita cu orice pret conflictele, disperarea, agresivitatea. Gandeste-te numai la bine si abstractizeaza-te de probleme. Ceea ce vei proiecta in ziua ta de nastere, aceea vei primi de-acum incolo.

Ai grija sa-ti cumperi din timp haine si lenjerie noua pentru aceasta zi, chiar daca nu vei avea oaspeti nu imbraca haine vechi, vei respinge norocul. In buzunare ar fi bine sa ai niste bani, ca sa-i ai tot anul. Ce nu trebuie sa faci in ziua ta de nastere?

  1. Nu trebuie sa sarbatoresti ziua de nastere inainte – se spune ca in acest fel iti scurtezi viata.
  2. Nu lua cu imprumut in ajun sau in ziua ta de nastere ( nici sare de la vecina, cu atat mai mult bani!), deoarece ai putea sa ai numeroase probleme financiare, batai de cap, incurcaturi si conflicte la serviciu.
  3. Nu oferi nimic si nu imprumuta nimanui bani de ziua ta – vei imparti norocul si bunastarea altora.
  4. Incearca pe cat posibil sa eviti comunicarea cu oamenii bolnavi – e mare riscul sa atragi problemele de sanatate de partea ta. Daca totusi vei fi nevoit sa faci asta, pune in buzunar un obiect din argint, el va face mai puternic campul tau energetic.
  5. Si invitatii tai au importanta, de aceea nu trebuie sa fie in numar de 9, 13, 18, 51, 21, 13, 99 sau 100. Se spune ca aceste numere aduc nenorociri omagiatului.
  6. Aceste numere se refera si la lumanarile de pe tort. Daca varsta ta coincide cu unul dintre numerele de mai sus, atunci ar fi mai bine sa alegi lumanari sub forma de cifre sau in general sa renunti la ele.
  7. De ziua ta esti mai usor influentabil sub actiunea binelui sau raului, de aceea nu se recomanda sa inviti oameni cu care nu esti in relatii prea bune.
  8. Daca de ziua ta s-a stricat o farfurie, gandeste-te ca e un semn bun si nu o arunca pana ziua urmatoare. La fel si gunoiul, il vei scoate a doua zi din casa, pentru a nu scoate si norocul.

Ce cadou nu se ofera de ziua de nastere?

Nu se ofera un numar par de flori, vesela din ceramica, cutite, oglinzi sau bijuterii cu perle. Toate acestea iti pot aduce necazuri in familie, la munca sau probleme financiare. La fel, de ziua ta ar fi mai bine sa nu primesti cadouri de la cei despre care stii ca nu au o atitudine prea buna fata de tine. Daca esti in imposibilitate sa refuzi, spune in gand ca iai doar ceea ce vezi si nu ceea ce e ascuns. Daca mai ai temeri ulterior, scapa de acest cadou. Arunca-l, nu-l oferi altcuiva.

Sursa: bzi.ro
CITEȘTE ȘI