CE S-A ALES DE PRIMUL IUBIT CELEBRU AL FRUMOASEI ANDRA. PE EL L-A LĂSAT PENTRU CĂTĂLIN MĂRUȚĂ

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de 11 ani și au împreună doi copii. Până să-l cunoască pe prezentatorul TV, artista a trăit o altă poveste de dragoste.

Cântăreața s-a iubit cu Dragoș Caploiu, care a făcut parte, la un moment dat, din trupa Groove. Cei doi au format un cuplu timp de doi ani și jumătate. S-au despărțit în septembrie 2005, cu puțin timp înainte ca Andra să participe la “Cerbul de Aur”.

”Nici eu, nici Andra nu am călcat strâmb niciodată. Înainte de Cerbul de Aur am decis să ne despărţim şi să nu mai vorbim nici măcar la telefon”, spunea Dragoș la momentul respectiv.

Andra are o familie fericită

În prezent, Andra nu are doar o carieră de succes, ci și o viață de familie perfectă, alături de soțul ei, Cătălin Măruță, și cei doi copii, David și Eva. Vedeta a vorbit despre micuții ei, care îi luminează zilele și o fac fericită. Deși au personalități diferite, David și Eva se înțeleg foarte bine și sunt foarte apropiați.

“Mi-am dorit ca David să fie destul de mare încât să înțeleagă că vine pe lume încă un membru al familiei, da, dar și să ne bucurăm de primii ani ai fiecărui copil. David e protector cu Eva și o iubește foarte mult. M-am bucurat foarte mult că nu e gelos, că înțelege că familia noastră s-a mărit. Iar Eva îl adoră, îl imită, i se pare interesant tot ce face frățiorul ei mai mare. Au personalități diferite, dar sunt foarte apropiați.

CITEȘTE ȘI