Ce s-a întâmplat cu Monica Anghel? Cântăreața a fost desfigurată la propriu. Cum a ajuns în această situație

Monica Anghel a reușit să-și înspăimânte toți fanii. Cântăreața s-a fotografiat extrem de rănită în zona feței și i-a informat pe cei care o rumăresc pe rețelele de socializare. Cum s-a accidentat vedeta și ce mesaj le-a transmis prietenilor din online?

Monica Anghel, desfigurată în urma unui accident

Monica Anghel are o legătură strânsă cu fanii săi, reușind de ani buni să-și mențină o comunitate frumoasă în online, motiv pentru care îi înștiințează cu ocazia oricărui eveniment. De data aceasta, artista le-a oferit o veste mai puțin așteptată și fericită pentru ei. Aceasta a suferit un accident la echitație, accident în urma căruia a rămas desfigurată.

Solista are zona feței accidentată destul de grav. Aceasta nici nu se aștepta ca o zi de relaxare să se transforme într-un așa coșmar. A căzut de pe cal și s-a ales, din păcate, cu nasul și buza sparte. Totuși, cele scrise fanilor arată că nu s-a speriat așa ușor, astfel că și-a menținut tonusul pozitiv. „Cam asta pățești când te crezi Spiderman 😜😂😂😂😂😂🤟🤟🤟🤟🤟 dar sunt ok că sunt vikingă😂😂😂😂😂„, a fost mesajul transmis de cântăreț.

Monica Anghel, desfigurată în urma unui accident
Monica Anghel, desfigurată în urma unui accident

„Începeam să plâng în mașină uitându-mă la oameni”

Monica Anghel a suferit, în 2016, o operație la coloană care i-a adus multă suferință. Cu toate astea, în cursul acestui an a făcut mai multe dezvăluiri despre ceea ce a simțit atunci.

„După ce m-am operat pe coloană, îmi amintesc că așteptam să vină soțul meu acasă și-l rugam frumos să mă ducă să mă plimbe și pe mine cu mașina, că nu puteam să merg. Începeam să plâng în mașină uitându-mă la oameni pe stradă și gândindu-mă că nu realizează cât de fericiți sunt că pot să meargă. Pur și simplu să meargă. Fără nicio direcție. Fără un leu în buzunar. Cred că de aici vine, de fapt, această relaxare a mea. Din cauza faptului că am fost extrem de greu încercată acum, la vârsta asta, având și un copil mic, care depinde de mine”
Monica Anghel

CITEȘTE ȘI