Ce salariu are Raed Arafat, omul-cheie al acestor zile în România. Ce avere are şeful DSU

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), este prezent la datorie 24 de ore din 24 în criza epidemiei de coronavirus. Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne câștigă însă o sumă pe măsura muncii sale.

Raed Arafat a încasat aproximativ 2.500 de euro pe lună, conform declaraţiei de avere depusă de șeful DSU în 2019. Raed Arafat a încasat 106.704 lei ca secretar de stat, 13.444 lei ca normă hrană, 1.826 lei ca lector la Universitatea din Cluj, 9.603 lei ca profesor asociat la Universitatea Bucureşti şi 14.539 lei ca expert FPS. În total, veniturile anuale ale lui Raed Arafat au fost de 146.116 lei, adică de 12.176 lei pe lună (aproximativ 2.500 de euro).

În conturile bancare are aproximativ 30.000 de euro. Totodată, a reușit să scape și de datoria de 180.000 de lei pe care a avut-o la o bancă, drept credit bancar pentru achiziționarea apartamentului de lângă București.

Raed Arafat mai deține un apartamenet într-un complex de lângă București și o treime din casa părintească din Palestina. În trecut a mai avut o vilă în Târgu Mureș pe care a vândut-o cu 82.500 de euro.

Raed Arafat este originar din Palestina, acolo unde familia sa a avut o fabrică de săpun. În 1981, la vârsta de 16 ani, a emigrat în România, pentru a studia medicina. În septembrie 1990 a început să pună bazele Serviciului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare (SMURD) la Târgu Mureș, devenit mai târziu serviciul medical național de intervenție rapidă.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More