Ce se întâmplă când zbori cu avionul și treci prin scanner-ul cu raze X. Uite ce detalii intime văd oamenii care te controlează

Aceste dispozitive pot fi gasite pe majoritatea aeroporturilor americane si in cateva noduri importante din lume dar, in cativa ani, prezenta lor va fi un lucru obisnuit peste tot in lume.

Cercetatorii au sustinut ca radiatia emisa este daunatoare iar, acum, alte persoane sustin ca acestea incalca intimitatea, deoarece pot vedea prin hainele oamenilor.

Potrivit RTV, fotografiile ar trebui sterse imediat, dar s-a descoperit ca agentii TSA din SUA au pastrat unele dintre fotografii.

Iata cum arata corpul unei femei scanate. In stanga e versiunea in negativ, asa cum e afisata pe ecranele controlorilor, iar in dreapta e versiunea prelucrata, in care au fost inversate culorile.

Ce Se întâmplă Când Zbori Cu Avionul și Treci Prin Scanner Ul Cu Raze X. Uite Ce Detalii Intime Văd Oamenii Care Te Controlează

 

BONUS

Cu privire la acest arbore impunator circula tot felul de mituri si superstitii. Cu siguranta, in cazul unora dintre ele exista un sambure de adevar. Insa dincolo de toate acestea, frunzele si fructele nucului sunt folosite in industria alimentara sau in cea cosmetica si farmaceutica deoarece au beneficii recunoscute asupra organismului. Iar lemnul are mare cautare pentru colectionarii de piese de mobilier unicat.

Cu privire la „blestemul nucului”, in traditia populara, plantarea acestui copac are loc in curtea unui gospodar care doreste sa marcheze un eveniment important, cum ar fi venirea pe lume a unui nou nascut.

Exista insa numeroase superstitii care spun ca nu este bine sa plantam nuci, intrucat atunci cand grosimea trunchiului acesta va ajunge la grosimea gatului celui care l-a plantat, persoana respectiva va muri.

Totodata, de Rusalii, femeile de la tara duc la biserica frunze de nuc pentru a fi sfintite. Apoi sunt puse la streasina caselor, cu scopul de a feri familia de necazuri.

Mitul care este cel mai cunoscut despre nuc este cel care sustine ca nu este bine sa dormim la umbra unui astfel de arbore, datorita continutului ridicat de iod din frunze. Desigur, este vorba despre mituri, nimic dovedit stiintific. Un pericol real pentru sanatate poate aparea doar atunci cand nu depozitam corect nucile, deoarece ele pot fi infestate cu aflatoxina, mucegai care poate duce chiar la dezvoltarea unor forme de cancer.

Ce Se întâmplă Când Zbori Cu Avionul și Treci Prin Scanner Ul Cu Raze X. Uite Ce Detalii Intime Văd Oamenii Care Te Controlează
CITEȘTE ȘI