Ce spune Poliția Română despre norma de amenzi pe care o are de făcut

Ce spune Poliția Română despre norma de amenzi pe care o are de făcut? Ei bine, polițiștii se plâng că șefii lor le cer să dea cât mai multe amenzi, pe când premierul Ludovic Orban spune că trebuie să se înceteze cu această ”goană după amenzi”.

De cealaltă parte, Poliția Română susține că nu există o normă de amenzi, precizarea fiind făcută într-o notă destul de veselă, pe pagina oficială de Facebook.

Ce spune Poliția Română despre norma de amenzi pe care o are de făcut

Ultima modă apărută pe rețelele de socializare este să-ți faci poza de profil cu un șablon în care apare un polițist care scrie o amendă.

Poliția Română a demonstrat din nou că are umor, după ce și-a schimbat și ea fotografia de profil, dar a vorbit și despre norma de amenzi.

Ei bine, pe pagina oficială a Poliției Române apare șablonul folosit de foarte mulți români, numai că polițistul care a dat amenzi virtuale tuturor românilor, acum dă amendă unui polițist care…scrie și el la rândul său o amendă.

A ieșit o fotografie foarte nostimă, pe care o puteți vedea mai jos.

Fotografia plină de umor postată de Poliția Română este însoțită de un mesaj cât se poate de serios, prin care spune că nu se află în stradă pentru a împărți amenzi, ci pentru a-i face pe români să înțeleagă situația extrem de gravă prin care trecem, în această perioadă.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More