Ce spune Rareș Bogdan despre românii întorși din Diaspora. “Să îi punem cu botul pe labe”

Liberalul Rareș Bogdan a reapărut în atenția publică, însă cu o declarație controversată despre Diaspora. Europarlamentarul a spus că printre cei veniți din afara țării se numără și cel puțin 10.000 de prostituate, proxeneţi, şuţi, cerşetori, tâlhari, hoţi și infractori cu violenţă.

Ce spune Rareș Bogdan despre românii întorși din Diaspora

Chiar dacă declarațiile europarlamentarului liberal au stârnit valuri de reacții negative pe rețelele de socializare, acesta și-a menâinut declarația și chiar a repetat-o la Marius Tucă Show. mai mult, Rareș Bogdan spune chiar că aceștia ar trebui ”puși cu botul pe labe”.

”Dacă te uiţi la acel procent este doar 1% . Dacă într-o societate precum Japonia sau Elveţia nu găseşti 1% personae certate cu legea, mă îndoiesc. Dintr-un million, 8.000-10.000 nu putem să spunem că au avut preocupări oneste. Să nu mai lăsăm să se întâmple ce s-a petrecut la Săcele. Trebuie să acţionăm clar şi să îi punem cu botul pe labe dacă pun în pericol siguranţa noastră şi a copiilor noştri”.

Ce spune Rareș Bogdan despre românii întorși din Diaspora
Ce spune Rareș Bogdan despre românii întorși din Diaspora

Ioan Rus și-a dat demisia când a făcut declarații asemănătoare

Europarlamentarul a răspuns unor comentarii apărute pe Internet și a susținut că nu a jignit deloc disapora și continuă să creadă că aproape 10.000 de români care au venit în ţară nu au avut un loc de muncă serios în Diaspora şi speră ca autorităţile să îi aibă sub observaţie.

O altă declarație legată de Diasporă care a șocat întreaga opinie publică a fost făcută de fostul ministru de Interne social-democrat Ioan Rus, care declara ca romanii din Diaspora lucrează pe circa 1500 de euro, iar ”de banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva”. Ioan Rus a fost demis imediat după această declarație.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More