Ce tip de rochii se poarta in vara 2020

Vara este cu un pas mai aproape de noi. Ceea ce inseamna ca trebuie sa ne facem curaj si sa ne organizam garderoba astfel incat sa fie pregatita pentru cele mai frumoase momente. Cu siguranta mai ai multe articole de vara ramase de anul trecut, pe care abia daca ai apucat sa le probez. Altele probabil deja nu-ti mai sunt pe plac si sansele sa le porti sunt foarte reduse. Asadar, fa-ti putina ordine, pastreaza tot ce stii sigur ca nu va scapa din ochii tai in aceasta vara si doneaza-le pe restul.
Iar daca-ti mai ramane spatiu liber si-ti doresti sa-ti reinventezi stilul, te invit sa (re)descoperi magazinul online felamo.com unde vei gasi mii de rochii in tendinte.
Si daca te-am facut curioasa, hai sa descoperii ce imprimeuri sunt in tendinte in acest an.

Ce tip de rochii si imprimeuri in tendinte se poarta in vara 2020

Si in acest an, la capitolul preferinte personale, se tine cont de dorintele doamnelor de pretutindeni. Astfel, in tendinte sunt atat rochiile maxi, cat si cele scurte sau midi. Practic depinde doar de tine sa-ti alegi lungimea potrivita in functie de stilul personal si de ocazie.
In materie de rochii casual, acele rochii ce pot fi purtate cu succes oricand si oriunde, dar care in acelasi timp pot fi la fel de elegante ca tinutele pentru evenimente, se mergee fie pe simplitate, fie pe modele si imprimeuri cat mai deosebite.

Spre exemplu, unul dintre cele mai populare modele de imprimeu sunt cele tip animal print, bulinele, dungile si modelele tribale. Cu cat sunt mai colorate rochiile tale si mai bogate in detalii, cu atat vor fi mai speciale si mai in stilul actual.
De asemenea, si rochiile perfect simple au farmecul lor! Chiar mai mult, pentru ca ele pot fi transforma si in tinuta perfecta pentru o cina romantica si nu numai.

Se poarta rochiile drepte, rochiile clos si/sau cu maneci bufante, rochii cu talia cat mai accentuata si rochii care efectiv plutesc pe langa linia corpului.
In functie de starea ta de spirit si de buget, pot alege sa-ti introduci in garderoba diferite modele de top, pentru orice categorie de varsta sau preferinte personale. Care este stilul tau favorit? Dar rochia ta preferata de zi cu zi?

CITEȘTE ȘI