Ce tratament naturist ți se potrivește în funcție de alimentul de la care te-ai balonat

Balonarea se produce atunci când în farfuria ta se află alimente neadecvate nevoilor tale nutriționale. Această acumulare de gaze intestinale îți umflă burta și creează o senzație de disconfort. Iată cum scapi de balonare cu niște tratamente naturiste unice, în funcție de alimentele care ți-au provocat această problemă de sănătate.

Ce tratament naturist ți se potrivește în funcție de alimentul de la care te-ai balonat:

1. DACĂ TE-AI BALONAT DE LA SOSURI PICANTE, MÂNCARE SĂRATĂ, CARNE CONDIMENTATĂ SAU CARNE FOARTE CALDĂ…

loading...

Este bine să mesteci câteva frunze de mentă. Dacă îți este imposibil să mesteci frunzele de mentă pentru că nu îți place gustul aromat atunci fă-ți un ceai de mentă. Menta acționează asupra colonului, reducând inflamația.

2. DACĂ TE-AI BALONAT DE LA BĂUTURI CARBOGAZOASE…

Cel mai bun remediu anti-balonare este decoctul de cimbrișor. Cu doar 30 de grame de pudră de plantă adăugată într-un litru de apă, vă veți ameliora starea de sănătate. Beți de trei ori pe zi pentru prevenirea senzației de balonare.

3. DACĂ TE-AI BALONAT DE LA ALIMENTELE FOARTE BOGATE ÎN GRĂSIMI…

Fă-ți propria soluție naturistă din trei picături de ulei de chimen, două picături de ulei esențial de lavandă și alte două picături de ulei de coriandru. Se ia câte o gură înainte de fiecare masă din această combinație.

4. DACĂ TE-AI BALONAT DE LA LACTATE…

Ia o doză de mangan. Îl găsești și în farmaciile naturiste dar și în cele obișnuite. De asemenea, poți încerca apa cu frunze de mentă.

5. DACĂ TE-AI BALONAT DE LA DULCIURI…

Infuzați busuioc înainte și după fiecare masă a zilei. Tratamentul anti-balonare durează aproximativ 5 zile. Efectele benefice le veți simți încă din prima oră.

Sursa foto: solonosotras.com

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata