Cea mai buna optiune pentru cei care iubesc varianta de cafea boabe Julius Meinl!

Daca nu poti sa iti imaginezi inceputul unei zile fara o ceasca de cafea alaturi, inseamna ca ai nevoie de H2On, un serviciu unic in Romania care iti ofera toate produsele de care ai nevoie pentru a-ti incepe ziua cu dreptul!

Cafea boabe Julius Meinl

Cand vine vorba de aroma bauturii lor preferate, multe persoane opteaza pentru varianta de cafea boabe Julius Meinl. Gustul intens, aroma bogata, textura incomparabila, dar si traditia unica, toate acestea pot fi experimentate intr-o ceasca de cafea produsa de celebrul brand vienez. Descopera, in continuare, cum trebuie sa procedezi pentru a avea parte de acest produs la cele mai mici preturi!

Alege experienta H2On!

H2On este mai mult decat o companie, H2On este o experienta care iti permite sa te bucuri de cele mai bune produse si servicii chiar la tine acasa sau la birou. In catalogul de produse H2On, vei gasi apa sub brand propriu, dozatoare de apa, cafea boabe sau in varianta capsule, ceaiuri si espressoare oferite spre achizitionare sau in custodie.

Atunci cand vine vorba de celebra cafea vieneza, H2On nu face exceptie si iti pune la dispozitie pachete promotionale si reduceri de care trebuie sa profiti chiar acum. Daca esti pasionat de varianta de cafea boabe Julius Meinl, iata care sunt optiunile pe care le ai la dispozitie!

  • Espressor Julius Meinl oferit gratuit in custodie

Achizitioneaza 8 pungi de cafea Cremcafe Trieste Espresso si primesti gratuit 3 bidoane cu apa H2On la 19 litri, dar si un espressor profesional Julius Meinl Dr Coffee F11 in custodie. Aparatul de cafea este extrem de performant si poate pregati o gama larga de bauturi: de la cafeaua simpla la diferite tipuri de espresso, pana la cappucino, caffe crema sau caffe latte.

Desi espressorul ramane proprietatea H2On, tu te poti bucura de functionalitatile acestuia atat timp cat repeti lunar comanda minima de 8 pungi de cafea boabe Julius Meinl. De asemenea, bidoanele cu apa trebuie returnate catre H2On dupa ce au fost folosite.

  • Pachete oferta: cafea + 3 bidoane cu apa H2On la 19 litri

De fiecare data cand comanzi 8 pungi de cafea Julius Meinl Cremcafe Trieste, primesti 3 bidoane cu apa H2On, aceasta fiind recunoscuta la nivel international pentru puritatea si calitatea sa. La fel ca in oferta mentionata anterior, acestea trebuie returnate catre H2On odata ce au fost folosite.

  • Pachet oferta: cafea + ceai + 4 bidoane cu apa H2On la 19 litri

Julius Meinl este o companie care nu este renumita doar pentru gustul de neegalat al cafelei sale sau pentru espressoarele performante, ci si pentru ceaiurile de calitate pe care le produce. De aceea, H2On ti-a pregatit un pachet oferta care sa iti permita sa te bucuri de ambele produse marca Julius Meinl.

Comanda 8 pungi de cafea boabe Julius Meinl Cremcafe Trieste, 3 cutii cu plicuri de ceai JM si primesti in custodie 4 bidoane cu apa H2On, care trebuie returnate dupa ce au fost consumate. Nu mai ramane decat sa alegi aroma ta preferata de ceai, sa plasezi comanda si sa te bucuri de produse de calitate si servicii ireprosabile!

Retine ca toate ofertele mentionate sunt adresate persoanelor juridice. Daca vrei sa descoperi alte pachete si promotii, nu trebuie decat sa accesezi platforma H2On. Doar astfel, te vei bucura de o experienta unica si vei putea sa savurezi oricand doresti cafeaua ta preferata, cu gust autentic!

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !