Cea mai frumoasă ciobăniță din Gorj s-a măritat. Toți invitații au rămas fără cuvinte când au văzut-o în rochie de mireasă. Poti sa ghicesti cine este alesul si cu ce se ocupa?

Cea mai frumoasă ciobăniță din Gorj, Valeria Cherciu, s-a măritat weekendul trecut cu un polițist.

Valeria Cherciu, din Crasna-Gorj, fiica unuia dintre cei mai bogați fermieri din țară, s-a măritat în weekendul care tocmai a trecut.

Valeria Cherciu, cunoscută pentru frumusețea răpitoare și apreciată drept cea mai sexy ciobăniță din Gorj, s-a măritat cu un polițist de frontieră care îi era partener de mai mulți ani. Nunta a avut loc, scrie gorj-domino.ro, la Radoși, Gorj, unde a fost amplasat un cort luxos, iar petrecerea a fost pe măsură.

Valeria Cherciu a pus internetul pe jar cu ipostazele sexy pe care le publică pe siteurile de socializare.

Fiica oierului Ștefan Cherciu, Valeria, nu este doar frumoasă, ci se pricepe și la preparatul brânzei.


”Vara mergem la munte, preparăm brânza. Mulgem oile, punem laptele la foc și facem brânza. Din zerul rezultat facem apoi urda și toate celelalte produse, iaurt, smântână, unt, caș. Totul natural. La Crasna este cea mai bună brânză de oaie”, a spus, în trecut, pentru pandurul.ro, cea mai sexy ciobăniță din Gorj.

Se mai citeste si: S-a dus în spatele casei și a înfipt în pământ o mulțime de furculițe de unică folosință, cu dinții în sus… Când vei vedea de ce, vei rămâne cu gura căscată

Ce inseamna sa fi cioban ?

Un cioban este un păstor (îngrijitor) de turme de oi; denumirea este folosită și pentru proprietarul acestor turme (căruia i se spune și baci). Pe lângă denumirea de cioban, un păstor de oi poartă numele de oier sau (rar) ovicultor.

Adesea, proprietarul unor turme este și păstorul lor, dovadă fiind desemnarea celor două ocupații printr-un termen comun, acela de cioban.

Etimologic, cuvântul cioban pare a proveni din limbile persană veche (šubān – paznic de oi) și avestică. În limba română a pătruns din limba turcă (çoban – cu același sens), c/f lui Weigand prin intermediul limbii bulgare

 

CITEȘTE ȘI