Cea mai frumoasă declarație de dragoste a unui lider al lumii. Emmanuel Macron, pentru Brigitte – video

„Dacă aș fi fost cu 20 de ani mai în vârstă decât soția mea, nimeni nu s-ar mai fi gândit pentru o singură secundă că nu am putea fi împreună în mod legitim. Pentru că are cu 20 de ani mai mult decât mine, mulți spun că această relație nu poate fi susținută, nu poate fi posibilă”, declara Emmanuel Macron, pe atunci noul președinte al Franței, pentru Le Parisien.

Emmanuel Macron i-a oferit încă o dovadă de dragoste soției sale, într-un interviu acordat CNN, exprimând, nu poate, ci sigur, cea mai frumoasă declarație de dragoste a unui lider al lumii pentru femeia pe care o iubește.

„Iubirea face parte din viața mea, din echilibrul meu. Cred că nu poți clădi ceva măreț și nu poți să ai un comportament corect dacă nu ai un echilibru și o relație de cuplu solidă. Sunt cu soția mea de câteva decenii. E o parte din mine….

loading...

E foarte important pentru mine, pentru echilibrul meu personal, să am pe cineva acasă care să-mi spună adevărul zi de zi, pentru că accesul la adevăr este una dintre principalele provocări. Cineva cu convingerile sale, care să te cunoască așa cum ești cu adevărat, care să te iubească pentru cine ești, nu pentru ce reprezinți, pentru rolul tău, onorurile, sau ceva foarte punctual, dintr-un anumit moment.

Am încredere în ea. Este foarte importantă pentru mine pentru că este ancora mea”, a declarat Macron jurnaliștilor americani.

Recomandam sa citesti in continuare despre..

Ion Țiriac: «În 50 de ani nu o să mai avem nevoie de autostrăzi. Nu pot da detalii, dar am văzut unele lucruri uimitoare»

Ion Țiriac explică, într-un interviu acordat revistei Capital, de ce România a fost evitată de marii producători auto germani și dezvăluie că în maxim 50 de ani, nu numai noi, dar și întreaga omenire, autostrăzile nu vor mai fi necesare.

„Eu am o doamnă care lucrează pentru mine de 29 de ani. Îmi spune într-o seară că mă caută la telefon preşedintele Băsescu. Pe la 12 nopatea mă suna Băsescu, să plângem împreună că am pierdut şi Mercedes, acuzând că Tăriceanu e de vină.

I-am spus că eu plâng în fiecare zi. Și că eu şi Tăriceanu am fost la Stuttgart să vorbim acolo. I-am mai spus lui Băsescu că este o treabă de infrastructură.

Atenţie, ungurii nu au fost cunoscuţi ca mari constructori, dar ei au avut de la început TT-ul de la Audi.

După părerea mea, în 50 de ani nu o să mai avem nevoie de autostrăzi. Totul va depinde de energie, iar unii spun că s-a descoperit o sursă de energie fără sfârşit. Nu vă pot da detalii, dar am văzut cu ochii mei unele lucruri uimitoare”, spune Țiriac.

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More