Cea mai puternica rugaciune ortodoxa. La ce ora trebuie sa o spui

Multi credinciosi o considera drept cea mai puternica rugaciune ortodoxa. Forta ei este atat de mare incat ne fereste de blesteme si ne ajuta sa devenim mai buni in momentele in care simtim ca nu mai e loc de omenie pe lume si ca, oricate eforturi am face, totul e compromis.

La rostirea acestei rugaciuni trebuie sa respecti o serie de reguli. In ziua in care o spui, pentru ca are o putere uriasa, trebuie sa nu de indestulezi cu hrana, sa nu ocaresti pe nimeni, sa nu muncesti daca e zi de sarbatoare si sa nu minti. Rugaciunea se spune la ora 22, caci atunci creierul nostru este eliberat de forfota din fiecare zi.

Marii preoti ortodocsi ai lumii sustin ca rugaciunea spusa seara tarziu, cat mai aproape de miezul noptii, are efecte mai puternice deoarece atunci suntem doar noi cu Dumnezeu, in liniste deplina, si nimic nu ne atrage atentia. In acest fel, nu exista riscul de a spune rugaciunea intr-un mod mecanic pentru ca nu va avea niciun efect.

Cea mai puternica rugaciune ortodoxa
“In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh

Dezleaga, Doamne, toate vrajile, farmecele si blestemele cu care m-au legat vrajmasii mei stiuti si nestiuti, dezleaga-le si intru nimica sa se prefaca. Cearta, duhurile necurate, pe pustiu sa se duca, unde om nu locuieste, si apoi la mine sa nu se mai intoarca, iar pe mine, robul tau (aici, rostesti numele tau), apara-ma!

Dezleaga, Doamne, toate vrajile cu care m-a legat vrajmasul meu (numele vrajmasului), dezleaga-le! Dezleaga si intru nimic sa se prefaca, alunga duhurile necurate, pe pustiu sa se duca si la mine sa nu se mai intoarca, iar pe mine, robul tau (numele tau), iarta-ma!

Dezleaga, Doamne, darul de bani, de casa, de imbracaminte, de incaltaminte, darul de Cununie, priceperi ca: priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere si spor etc (aici completezi cu tot ce crezi ca ti-a fost legat). Amin!”

De asemenea, la rostirea acestei rugaciuni e bine sa aprinzi 4 lumanari.

CITESTE SI: Rugaciune pentru inimi frante
Orice rugaciune spusa din convingere, din inima, poate vindeca sufletele necajitilor. Fie ca este vorba despre rugaciuni pentru alungarea duhurilor rele, belsug sau sanatate, cel mai popular ritual din lume iti da putere sa mergi mai departe si sa nu cazi in pacatul deznadejdii.

Una din cele mai mari tristeti ale unui om este despartirea de o persoana draga. Atunci cand unei femei sau unui barbat i se dau papucii, o lume intreaga se revarsa peste ei.

Nu putine cazuri s-au vazut in care o inima ranita a ales o cale deloc curajoasa si s-a scufundat cu totul dorind sa plece departe de lumea noastra. Iata o rugaciune care iti va da putere daca suferi o deceptie in dragoste. Este cea mai puternica rugaciune pe care oamenii fara noroc in iubire o pot spune.

“Doamne, tie iti pasa de toti aceia cu inimi frante. Aceasta e o promisiune pe care ne-o faci: Esti aici, aproape. Ne rugam pentru toti aceia care sunt mistuiti de relatii frante. Inimile noastre sunt dezamagite. Ne simtim zdrobiti fiindca sperantele noastre s-au evaporat.

Doamne, vindeca inimile frante. Vrem sa vindecam aceste inimi. Tu poti sa ne ajuti. Daca bucatele din inimile noastre s-au pierdut, sau sunt tinute captive de catre altcineva, recupereaza-le si aduni-le inapoi, fa-ne intregi din nou, pentru ca inimile noastre sa fie din nou intregi. Esti un tamaduitor al inimilor frante. Iti cerem un miracol, in numele lui Iisus Hristos”.

CITEȘTE ȘI