Cea mai tare farsa filmata cu camera ascunsa in cabinetul doctorului!

Rasul este un antidot puternic pentru stres si durere de orice fel.

VIZIONEAZA videoclipul complet mai jos

Nimic nu actioneaza si nu echilibreaza mai repede mintea si organismul unei persoane decat un ras bun.

Cand este vesela, o persoana devine mult mai optimista, priveste viitorul cu multa speranta, interrelationeaza mult mai usor cu cei din jur si are un tonus ridicat. Oamenii veseli au resurse mult mai mari de a-si depasi problemele si reusesc sa-si mentina atat sanatatea fizica cat si emotionala.

Hohotele de ras pot avea urmatoarele efecte pozitive asupra starii de sanatate a organismului:

– relaxeaza intregul corp: un ras copios reduce tensiunea fizica si stresul si relaxeaza muschii inca 45 de minute dupa ce repriza de ras s-a incheiat;

– declanseaza eliberarea de endorfine, substante chimice naturale, eliberate de organism care ii confera acestuia o stare de bine si pot calma, temporar, orice tip de durere;

– protejeaza inima prin imbunatatirea functiei vaselor de sange si a stimularii fluxului sanguin care poate ajuta la protectia impotriva unui atac de cord, dar si a altor probleme cardiovasculare.

Citeste in continuare despre…

HOROSCOP 11 Octombrie 2017. Mari probleme pe plan profesional pentru aceste zodii

HOROSCOP 11 OCTOMBRIE 2017. Aspectul astrologic dominant al zilei de azi este cuadratura Marte-Saturn, care poate sa induca o stare de tensiune generala, insotita de obstacole si dificultati in diverse domenii. In acest context astral se recomanda amanarea activitatilor si deciziilor importante, fiindca exista un risc important de esec.

Sursa imagine: a1.ro

HOROSCOP 11 OCTOMBRIE 2017 BERBEC 

Se pare ca sunteti nervos din cauza unor neintelegeri in familie. Va sfatuim sa fiti mai flexibil si mai intelegator. In a doua parte a zilei sunt sanse sa va regasiti echilibrul interior si sa aveti o perspectiva mai realista asupra situatiei. Este momentul sa va odihniti mai mult si sa va destindeti in compania celor dragi.

HOROSCOP 11 OCTOMBRIE 2017 TAUR

S-ar putea sa aveti impresia ca cei din jur nu va inteleg si ca partenerul de viata nu va apreciaza eforturile asa cum s-ar cuveni. Va sfatuim sa fiti prudent si diplomat, fiindca altfel riscati sa deteriorati relatiile cu colaboratorii si cu familia. Un prieten va poate ajuta sa va clarificati sentimentele contradictorii si sa va regasiti optimismul. Spre seara este posibil sa primiti o veste buna de la o persoana apropiata.

HOROSCOP 11 OCTOMBRIE 2017 GEMENI

Relatia cu partenerul de viata ar trebui sa fie foarte buna. Este posibil ca situatia financiara sa nu fie grozava, dar perspectivele sunt incurajatoate si puteti face impreuna planuri de viitor. Astazi astrologii va recomanda sa evitati intalnirile cu prietenii, fiindca exista riscul sa apara divergente care pot degenera in cearta. Aveti grija sa va onorati promisiunile!

HOROSCOP 11 OCTOMBRIE 2017 RAC

Ar fi bine amanati calatoriile in interes profesional sau de afaceri, mai ales daca au o miza importanta. La locul de munca, nu este exclus ca tensiunile acumulate in ultima vreme sa conduca la izbucniri si conflicte. Intrunirile cu persoane apropiate nu sunt recomandate azi. Se pare ca aveti nevoie de mai multa odihna.

HOROSCOP 11 OCTOMBRIE 2017 LEU

Nu este momentul sa incepeti activitati noi, pentru ca exista riscul sa intampinati dificultati serioase. S-ar putea sa aveti de facut mai multe drumuri scurte in interes profesional sau de afaceri, care va incurca planurile. Azi ar fi bine sa va limitati la activitati simple, de rutina, care nu necesita capacitate de concentrare.

HOROSCOP 11 OCTOMBRIE 2017 FECIOARA

Se pare ca aveti de rezolvat o multime de probleme, atat pentru casa, cat si in plan profesional. Sunteti intr-o forma excelenta si puteti realiza tot ce v-ati propus. Este posibil sa intampinati dificultati minore in plan financiar, dar puteti conta pe ajutorul familiei sau al prietenilor. Va sfatuim sa evitati speculatiile.

HOROSCOP 11 OCTOMBRIE 2017 BALANTA

In prima parte a zilei s-ar putea sa ratati o intalnire importanta si sa va enervati. Pastrati-va calmul, daca nu vreti sa sa ajungeti intr-o situatie neplacuta! Ar fi bine sa va concentrati asupra chestiunilor care nu suporta amanare si sa nu refuzati ajutorul unei persoane mai in varsta. Spre seara, in compania celor dragi, aveti ocazia sa va deconectati de la grijile cotidiene.

HOROSCOP 11 OCTOMBRIE 2017 SCORPION

Sunteti plin de elan si de energie si v-ati propus sa rezolvati mai multe probleme in acelasi timp. Nerabdarea v-ar putea face sa deveniti neatent. Ar fi mai bine sa va stabiliti clar prioritatile si sa actionati metodic, pas cu pas. Nu va amestecati in problemele altora!

HOROSCOP 11 OCTOMBRIE 2017 SAGETATOR

Este posibil sa va certati cu partenerul de viata din cauza banilor. Inainte de a-i face reprosuri, ganditi-va daca nu cumva exagerati! Astazi ar fi bine sa va menajati si sa incercati sa va destindeti in compania unor persoane apropiate.

HOROSCOP 11 OCTOMBRIE 2017 CAPRICORN

S-ar putea sa va enervati din cauza unor neintelegeri cu un coleg de munca sau un partener de afaceri. Va sfatuim sa amanati intalnirile si discutiile importante in plan profesional, fiindca sunteti predispus la greseli din neatentie. In a doua parte a zilei este posibil sa va intalniti cu o persoana apropiata.

HOROSCOP 11 OCTOMBRIE 2017 VARSATOR

La locul de munca sau in afaceri, este posibil sa deveniti irascibil din cauza atmosferei tensionate. Evitati certurile, pentru ca se poate ajunge usor la un scandal in toata regula! Dupa-amiaza aveti sanse sa finalizati o lucrare importanta in camin, cu ajutorul partenerului de viata. Va sfatuim sa nu va lasati tentat de mirajul unor castiguri usoare, fiindca riscati sa va alegeti cu pagube.

Citeste in continuare AICI

CITEȘTE ȘI