Ceaiul de slăbit al Lidiei Fecioru, cu efecte rapide: „Ai nevoie de un litru de apă și cinci frunze de…”

Foarte multe persoane se confruntă cu kilograme în plus și și-ar dori să le dea jos cât mai repede. Fiecare kilogram în minus este o adevărată reușită. Hainele încep să se așeze mai bine pe corp, iar starea de sănătate se îmbunătățește.

Pe lângă o dietă, specialiștii recomandă și mai multă mișcare. Dacă nu este posibil mersul la sală, atunci se pot face exerciții acasă sau se pot face plimbări mai lungi. Orice tip de mișcare este binevenit, iar kilogramele în plus vor începe să dispară, încetul cu încetul.

Celebrul bioenergoterapeut Lidia Fecioru a recomandat, în rubrica “Leacul Zilei” din cadrul emisiunii “Adevăruri Ascunse” de la Antena 3 un ceai de slăbit cu efecte rapide, pe bază de scorțișoară și dafin.

Cum se prepară și cum se administrează ceaiul de slăbit recomandat de Lidia Fecioru
Pentru prepararea acestui ceai de slăbit ai nevoie de 1 litru de apă, un bețișor de scorțișoară și 5 frunze de dafin la fel de mari. Ceaiul se fierbe timp de 15 minute la foc mic.

Se bea o ceașcă pe stomacul gol. Poate fi administrat în curele de slăbire de orice persoană sănătoasă. Este, însă, contraindicat femeilor însărcinate, celor care alăptează și copiilor care nu au împlinit vârsta de 6 ani.

Lidia Fecioru a reușit ca în trecut să slăbească peste 30 de kilograme și a dezvăluit și cum a reușit acest lucru. Acum este ca trasă prin inel, însă a avut ani de zile probleme cu greutatea.

Într-o emisiune “Adevăruri Ascunse” de anul trecut, Lidia Fecioru a povestit experiența ei cu slăbitul. “Am slăbit când am început să-mi iubesc corpul. Am avut vreo 30 de kilograme în plus și spuneam că eu nu sunt grasă“, mărturisea bioenergoterapeutul.

„Am început să mă iubesc și am slăbit. Am înbrăcat o rochie lungă și arătam ca o omidă. Soțul meu a zis că arăt ca o vacă. Și i-am spus că sunt vacă pentru că stau cu el, voi slăbi și voi divorța. Așa am făcut, m-am iubit pe mine“, a mai spus Lidia Fecioru.

CITEȘTE ȘI