Ceapa roșie îți topește varicele. Cum se prepară remediul naturist care face minuni!

Varicele sau venele varicoase sunt vene largi, proeminente, palpabile si vizibile la suprafata pielii, localizate la nivelul coapsei si al gambei.

Alte forme de vene varicoase sunt telangiectaziile si venele reticulate. Ele nu dau simptome, iar tratarea lor e de ordin cosmetic.

Telangiectaziile sunt vene foarte mici, usor vizibile, care nu se pot palpa, localizate in special in straturile superficiale ale pielii.

Venele reticulate sunt mai mari decat telangiectaziile, dar mai mici decit cele varicoase. Deasemenea, sunt putin simptomatice si de obicei nu necesita decat tratament cosmetic.

Tratamentul cu ceapă roşie poate fi urmat de bolnavii cu varice care nu vor să apeleze la ajutorul bisturiului, dar şi de cei care au încercat, fără succes, numeroase remedii. Pentru varice, tratamentul durează o luna şi, după 30 de zile de pauză, procedura trebuie repetată, până când varicele dispar.

loading…
Cum se prepară leacul
Ingrediente:
– 600 ml suc de ceapă roşie
– 300 g miere de salcâm.

Preparare: Ceapă se toacă foarte mărunt, apoi se stoarce printr-un tifon des. Sucul obţinut se toarnă într-o sticlă; după aceea, se adaugă mierea şi ingredientele se amestecă foarte bine, până când preparatul se omogenizează. Leacul se păstrează la frigider.
După fiecare masă principala, din acest preparat luaţi câte 50 gr, de două ori pe zi. Tratamentul trebuie urmat, fără întrerupere, timp de o luna.

Sursă: https://www.littlethings.com/

Citeste si urmatorul articcol…

Așa scapi de burtă fără nicio dietă și fără să rămâi cu vergeturi! E bine să faci acest lucru cu o ceapă roșie, în fiecare zi! Face minuni!

Dintotdeauna kilogramele în plus au fost o reală problemă cu care foarte multe femei s-au confruntat măcar o dată în viață. Și cum acest lucru nu este deloc plăcut pentru nicio persoană, există un truc la îndemâna oricui care face adevărate minuni cu organismul tău!

Dacă în acest moment nu arăți deloc cum ți-ai imaginati, nu trebuie să disperi! Trucul de mai jos, simplu și eficient, te ajută să rezolvi această problemă fără să ții vreo dietă drastică.

Tot ce trebuie să faci este să adaugi pe lista alimentelor pe care le consumi și o ceapă roșie, pe care să o consumi zilnic. Așadar, poți mânca 70 de grame de ceapă roșie, pe care o poți mânca ca atare, dacă îți place, sau o poți pune în diferite preparate: salate, ciorbe sau alte mâncăruri gustoase.

Atenție, un lucru extrem de important este ca ceapa roșie să nu fie gătită sub nicio formă, așadar, e bine să o consumați în starea ei naturală, pentru a nu-și pierde proprietățile benefice. Se știe foarte bine că ceapa roșie conține compuși activi care eficientizează digestia.

Rezultatele o să apară după doar o lună, iar acest lucru îl vei observa când vei da jos primele kilograme fără să depui prea mult efort.

CITEȘTE ȘI