Cel mai mare regret al Cristinei Țopescu

Unul din ultimele mesaje postare de Cristina Țopescu pe contul personal de facebook este destul de dureros. Vedeta inca nu isi revenise după pierderea tatălui său, Marele Cristian Țopescu și a vorbit și despre cel mai mare regret al sau, faptul că nu a putut să aibă un copil.

„Eu n am copii decât ai altei specii. Pentru ca și ei sunt copii. Cine nu înțelege asta e, elegant spus, un homocentrist și nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greseala medicala, chiar doua, au facut imposibila dorința asta a mea mare.

Mi-as fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să incerc sa formez un om bun, generos, iubitor de toate ființele, responsabil și solidar cu suferințele și bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu? Raspunsul la întrebarea asta, insa, a venit așa, pentru că în poza asta sunt cu tatal meu, nu sunt singură. Și eu l-am iubit și îl iubesc din toată inima, da!

Mi-a fost și model în multe privințe. Tatal meu a fost un om special și îi mulțumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut copilul lui. Într o viată viitoare sper sa fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri.”, a scris Cristina pe contul de facebook, cu câteva zile înainte de a se stinge din viață.

CITEȘTE ȘI