Cele 4 zodii care au o cruce grea de dus in viata. In 2018 le va fi cumplit

Horoscopul spune ca sunt patru zodii predispuse la greutati in viata. Un an crucial pentru ele va fi insa 2018 si depinde doar de ele sa stie sa gestioneze lucrurile. Iata, asadar, cele patru zodii care au o cruce grea de dus in viata.

Zodia Varsator
Nativul este vesel si visator din fire, insa atunci cand se loveste cu capul de prag este greu pentru el. Acest semn zodiacal are tot timpul de facut alegeri dificile. Nu suporta tradarea, insa are parte de multe ori de prieteni falsi si asta il mahneste pana la depresie.

Zodia Fecioara
Nativul are norocul de a fi mereu pe pozitii, insa pentru a castiga trebuie sa faca sacrificii uriase. Zodia Fecioara este o zodie de compromis din multe puncte de vedere. Cele mai multe probleme apar in viata sentimentala, caci profesional Fecioara e avantajata de-a lungul existentei sale.

Zodia Rac
Nativul Rac invata tot timpul din esecuri. Trebuie sa treaca prin multe momente complicate pentru a realiza ce e de facut, unde gresesc. Acest semn zodiacal de apa are parte de multe lovituri in viata exact de unde nu se asteapta. Tocmai din aceasta cauza isi face greu prieteni. Poarta in carca mostenirea poverilor din familie si episoadele de suferinta nedepasite.

Zodia Pesti
Nativul Pesti este si el extrem de sensibil si una din zodiile de apa cel mai greu incercat. Soarta il pune tot timpul in situatii complicate, in situatii destul de dure. Semnul de apa are mereu cate un motiv de nemultumire. Ceea ce trebuie sa invete de la viata este sa incerce sa priveasca lucrurile dintr-o perspectiva pozitiva.

preluat de pe a1

CITEȘTE ȘI