Celebrul actor Denzel Washington spune „Puneți-L pe Dumnezeu pe primul loc în tot ceea ce faceți”

Câți dintre noi nu ne-am simțit mai puternici și plini de viață, atunci când am primit sfaturi de la cineva care a reușit în viață? Mai ales de la cineva cum este marele actor Denzel Washington…
Recunscut fiind, ca o persoană cu mare credință în Dumnezeu, a fost rugat să spună câteva cuvinte la încheierea anului universitar, în cadrul unei universități prestigioase din SUA.

IATĂ CE A SPUS DENZEL LEGAT DE CREDINȚĂ ȘI DUMNEZEU:
“În tot ceea facem, trebuie să îl punem pe Dumnezeu pe primul loc. Tot ceea ce am, tot ceea ce am reușit să fac în viață, succesul meu, viața mea, totul i se datorează lui Dumnezeu.

TOTUL ESTE DIN MILA LUI DUMNEZEU…

Acum 40 de ani, terminam facultatea iar notele mele nu erau deloc grozave. Stăteam la magazinul mamei mele, mă uităm în oglindă, gândindu-mă la mine și la ce aș putea face cu viața mea. Bunica mea în schimb, care stătea liniștită pe un scaun, zâmbea calmă, liniștită și îmi spunea că voi ajunge departe, voi cutreiera lumea și voi putea schimba vieți. Nu trebuie decât să mă încred în Dumnezeu!

Am cutreierat lumea, am schimbat vieți, poate! Dar nu asta a fost important. Important a fost că, ceea ce mi-a zis ea, a rămas cu mine. Am fost protejat, am fost îndrumat, am fost corectat! Poate eu nu am stat tot timpul lângă Dumnezeu, dar Dumnezeu a stat tot timpul lângă mine!

În tot ceea ce faceți, puneți-l pe Dumnezeu pe primul loc. Visați măreț, eșuați ca să puteți învață și creați-vă țeluri. Visurile fără țeluri, vor rămâne doar visuri. Fără țeluri, visurile nu vor face decât să alimenteze dezamăgirile.

Creați-va țeluri, țeluri de viață, de ani, de zi, de săptămână. Eu încerc să îmi fac un țel zilnic, câteodată țelul meu este să nu înjur zilnic pe cineva:)). Este important să avem țeluri, pentru a putea să fim disciplinați. Fără disciplină nu ne putem atinge țelurile. Munca grea, erorile și lucrurile pe care le învățăm din erori vor da roade.

Oamenii de succes au succes, fiindcă muncesc, sunt disciplinați și greșesc. Fără greșeli nu vor ști unde trebuie să imbunatațească lucrurile. Nu confundați mișcarea cu progresul. Nu înseamnă că dacă nu stăm pe loc facem și progrese.

DACĂ ALERGĂM ÎN CERC NU AJUNGEM NICĂIERI, NU?

Țineți minte, NU o să vedeți niciodată un camion plin cu lucruri în spatele unui dric în drumul spre cimitir. NU este important cât și ce ai, important este CE faci cu ce ai!

Seară când mergeți la culcare, înainte de a face rugăciunea, pune-ți papucii sub pat, ca atunci când va treziți și vă aplecați să îi luați, mai zaboviți câteva minute aplecați și mulțumiți-i lui Dumnezeu pentru șansa de a putea face încă o zi lucruri bune în viață.

Așadar, oameni buni, puneți-l pe Dumnezeu pe primul loc, în fiecare zi”.

Video:

CITEȘTE ȘI