Celine Dion, mamă pentru a patra oară! Fanii au rămas șocați

Celine Dion este pregătită să devină din nou mamă, la 52 de ani. Fanii artistei au rămas șocați la auzul acestei vești! Ea însăși le-a spus jurnaliștilor ce planuri de viitor ale, iar acestea includ încă un copil, o fetiță.

Celine Dion, mamă pentru a patra oară! Fanii au rămas șocați
La 52 de ani Celine Dion se simte mai bine ca niciodată! Arată grozav și trăiește viața din plin, chiar dacă în ultima perioadă a trecut prin moment foarte triste. După ce și-a pierdut soțul, marea iubire a vieții sale, Celine Dion și-a pierdut si mama. Totuși, iubita cântăreață de origine canadiană nu se dă bătută și continuă să fie cu zâmbetul de buze. La 52 de ani este pregătită să adopte o fetiță, având în vedere că are 3 băieți cu soțul Rene Angelil, cel care i-a fost și manager.

Recent, biografa sa, Elisabeth Reynaud, a făcut un anunț la show-ul ”TPMP People”, de la un post de televiziune din Canada. Ea a precizat că Celine îți dorește să adopte un copil.

Artista speră să adopte o fetiță, până la sfârșitul acestui an. După ce va trece perioada critică creată de pandemia de coronavirus, Celina își va încheia turneul mondial, intitulat ”Courage” și va deveni oficial mamă de fată.

Celine Dion a fost criticată în ultimul timp pentru că a slăbit foarte mult. Multe persoane au presupus cp ea a fpcut această schimbare pentru a fi pe placul noului ei iubit, unul din foștii ei dansatori. Revoltată de toate zvonurile, Celine a făcut declarații dure. „Dacă îmi place cum arăt? Nu vreau să vorbesc despre asta. Nu mă deranjați. Dacă nu vă place cum arăt, lăsați-mă în pace.”, a declarat Celine Dion pentru presa internațională.

CITEȘTE ȘI