Cezar Ouatu a ridicat sala în picioare la X Factor în Marea Britanie.

Cântărețul român Cezar Ouatu a ridicat sala în picioare la X Factor UK, ediția britanică a show-ului care este difuzat și în România.

Fostul reprezentant al României la Eurovision, una din cele mai puternice voci din industria muzicală a reușit să uimească și juriul britanic.

Cezar Ouatu a fost criticat în mediul online după ce a interpretat melodia „Nessun dorma” pentru că, spun cârcotașii, nu a spus că e român.

loading...

Interpretul se apără în fața criticilor: Prezent în emisiunea „Sinteza Zilei“, de la Antena 3, cântăreţul a clarificat acest aspect, precizând că în niciun caz nu îi este ruşine de faptul că este român sau de ţara sa, pe care o iubeşte şi o respectă.

„Eu am spus că sunt româno-italian, am paşaport italian. Eu sunt din Ploieşti, dar am făcut Conservatorul la Milano. În această seară sunt aici, nu la Rai Uno. (…) Am plecat dintr-un cartier din Ploieşti şi am ajuns în Italia, unde am şi studiat.

Am stat 18 ani în Italia şi în 2013 m-am reîntors să reprezint România la Eurovision şi atunci am decis să rămân aici“, a declarat Ouatu la postul Intact.

„Cezar, te-am admirat şi te admir de mult! Dar m-ai dezamăgit! Ai uitat că eşti român şi ai crescut aici, în Ploieşti? Chiar îţi este aşa ruşine că eşti român? Când am fost la concertele tale ne spuneai ce mândru eşti de originile tale, de familia ta.

Ce s-a schimbat? Succes în continuare, italianule!“, „Felicitări, dar sunt mâhnită pentru faptul că îţi este ruşine că eşti român!“, „Felicitări, dar să înţeleg că nu mai eşti român?“, „Unlike pentru minciuna ieftină servită celor din juriu“, „Respect pentru interpretare, însă ruşine pentru negarea faptului că eşti român.

Asta înseamnă umilinţa românului în faţa străinilor!“, au fost doar câteva dintre comentariile celor nemulţumiţi de menţiunea lui Cezar Ouatu, notează ziarul Adevărul.

Citeste in continuare si despre…
Lovitură Dură Pentru Tinerii Căsătoriți – ANAF A Demarat ‘Operațiunea Nunta’!

ANAF a început să trimită tinerilor căsătoriți solicitări ca aceștia să declare, într-un formular, ce relații economice au avut, în contextul căsătoriei civile și religioase, cu PFA, firme și altele, care le-au furnizat servicii de fotografie, muzică pentru petrecere și spațiul (restaurantul), potrivit informațiilor Profit.ro.

Fiscul solicită nume de persoane/firme, numere de telefon, adrese și intermediari.

„Vă solicităm informaţii despre persoane fizice/Întreprinderi Individuale, Persoane Fizice Autorizate, Întreprinderi Familiale/ Societăţi Comerciale/ alte forme de organizare privind raporturile econoimice sau juridice pe care le-aţi avut cu ocazia evenimentelor prijeluite de celebrarea căsătoriei civile şi religioase”, este solicitarea ANAF din documentele trimise celor proaspăt căsătoriţi.

Amenda pentru nerespectarea solicitării Fiscului este de 2.000-5.000 de lei.

Inițiativa ANAF de a trimite astfel de cereri de informații este recentă și aplicată generalizat la nivelul țării, nefiind doar un demers punctual, potrivit sursei citate.

Veste ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE pentru români. ANAF îţi blochează conturile!

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) poate pune poprire pe contul unui român, chiar dacă acesta şi-a plătit datoriile către stat, potrivit unui oficial al platformei de plăţi Ghişeul.ro.

Bogdan Chira, reprezentantul platformei de plăţi, a făcut aceste dezvăluiri după ce profesorul universitar Vasile Baltac, preşedinte ATIC, s-a plâns de o situaţie asemănătoare.

Citeste mai mult AICI

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More