Chef Cătălin Scărlătescu, tată anul acesta. Declarația celebrului bucătar

E unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbizul românesc, însă spune că acest lucru se va schimba anul acesta. Mai mult de atât, Chef Cătălin Scărlătescu are de gând să devină tată pentru prima oară în viitorul apropiat.

Are succes la femei
Chef Cătălin Scărlătescu spune că are priză la reprezentantele sexului frumos și că arma secretă ar fi chiar sinceritatea lui debordantă. „Am avut câteva femei senzaţionale în viaţa mea. Toate au fost deosebite. Mi-au plăcut femeile inteligente, independente. Nu am urmărit frumuseţea fizică, să arate perfect, ci să mă atragă mereu cu inteligenţa. La toate ţin şi acum, am rămas cu amintiri frumoase şi le respect”, declară acesta.

Însă, chiar dacă e curtat de multe femei, celebrul bucătar nu-și dorește să se afișeze cu partenera lui de viață. „După părerea mea, cea mai sigură formă de agăţat este să îi spui unei femei direct, faţă în faţă. Cel mai bine este să comunici cu ele de la început fără ocolişuri. Nu sunt genul de om să mă afişez cu persoana la braţ, dacă ele îşi doresc publicitate, să fie sănătoase”.

Chef Cătălin Scărlătescu tată anul acesta
Anul acesta, Chef Cătălin Scărlătescu are planuri mari. El vrea să-și întemeieze o familie și să devină tată pentru prima oară. „Anul acesta este anul meu, îmi doresc foarte mult un copil. Şi sigur o să fac şi asta, anul acesta sigur o să se întâmple.”, potrivit antenastars.ro.

Cu toate astea, în nenumărate rânduri, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre teama lui de căsătoie. Un burlac convins, bucatul a menționat că nu crede în această instituție și nici în… monogamie. „Nu mă pot lăuda că sunt foarte mult timp singur. Eu am o relaţie foarte, foarte deschisă cu mai multe persoane. Suntem prieteni aşa. Nu ne călcăm pe picioare, nu ne deranjăm, nu ne invadăm spaţiul. Nu sunt gelos. N-am fost niciodată. Sper să nu fiu nici la bătrâneţe, să nu o iau aşa…”, a precizat, în glumă, bucătarul.

CITEȘTE ȘI