Cinci fetiţe din Vaslui şi-au înmormântat azi mama. Sute de oameni au condus-o pe Laura, pe ultimul drum. Tânăra avea doar 26 de ani

Cinci fetiţe din Vaslui şi-au înmormântat azi mama. Sute de oameni au condus-o pe Laura, pe ultimul drum. Tânăra avea doar 26 de ani…

În luna august, Laura Ionescu afla că are leucemie. A luptat şi a îndurat atâta suferinţă, sperând că se va salva pentru a fi alături de cele cinci fetiţe ale ei. Din păcate, înaintea Crăciunului, tânăra de 26 de ani a pierdut lupta cu boala, iar, astăzi, copilele şi-au înmormântat mama.

Familia, prietenii şi sute de oameni din comuna vasluiană Boteşti au venit să o conducă pe Laura pe ultimul ei drum.

Familia, prietenii şi sute de oameni din comuna vasluiană Boteşti au venit să o conducă pe Laura pe ultimul ei drum.
Tânăra a încetat din viaţă marţi, potrivit jurnaliştilor de la vremeanoua.ro. În loc sã-l astepte pe Mosu’, cele cinci fetiţe îsi vor conduce mama pe ultimul drum.

“Sufãr, mã dor toate!”

La începutul lunii, Laura făcea un apel disperat pe pagina ei de Facebook.

„Am cinci fete care tânjesc acasă dupa mine. Eu n-am nicio putere. Medicii nu-mi dau niciun rezultat, îmi spun că nu-şi face efect niciun tratament. Eu sufăr, mă dor toate. Vreau să vă rog ca şi până acum dacă puteţi să donaţi sânge şi trombocite ca să pot să merg mai departe.

Sunt în spital din luna august, de astăzi voi intra în chi­mioterapie şi am nevoie de sânge şi trombocite am nevoie de ajutorul vostru. Recoltarea se face la centru de transfuzii.

Ţin să le mulţumesc celor care m-au ajutat până acum şi sper ca oamenii să reacţioneze şi de-acum încolo. Viaţa mea depinde de voi. Sunt o fire optimistă, iar fetiţele de acasă îmi dau putere“, scria Laura Ionescu pe 9 decembrie.

O fetiţă de 10 ani a fost salvată în ultima clipă de la o căsătorie cu un bărbat de 50 de ani. Bărbatul plătise pentru fată 6000 de euro

Căsătoria fusese intermediată de un broker, Muhammad Mehar, care primise, la rândul lui, câteva sute de euro de la fiecare dintre părți.

Mirele a fosrt de acord să plătească 6000 de euro părinților pentru a se căsători cu fata, iar mama acesteia, care se confrunta cu grave porbleme financiare, din cauza bolii soțului ei, a fost de acord.

„Soțul meu e bolnav și am împrumutat bani de la persoane influente pentru a-l trata. Bărbatul meu nu poate sta în picioare, de aceea nu era prezent la ceremonie”, a declarat mama copilei.

Unsprezece persoane, inclusiv mama fetei, au fost arestate de poliție în acest caz, însă nu și mirele, care a reușit să fugă.

CITEȘTE ȘI