Cine este Luminița Becali, soția latifundiarului Gigi Becali!

Cei doi ascund un MARE SECRET pe care puțini români l-ar accepta în familia lor

Gigi Becali este cunoscut la fiind un bun creştin, dar şi un familist convins care merge săptămânal la biserică. Omul de afaceri o are alături de el pe soţia lui, Luminiţa care este cu 12 ani mai tânără ca el.

Ceea ce puţini ştiu este faptul că Luminiţa este verişoara de gradul trei a lui Gigi Becali.

În cadrul unei emisiuni televizate, Gigi Becali a făcut ceea ce a rămas singura referire la această legătură:

,,Bunicii noștri au stat în aceeași casă, suntem rude de gradul trei, dar asta contează mai puțin.”

Conform site-ului sfaturiortodoxe.ro, Gigi Becali și soția lui, desi la limită cu legătura lor de rudenie, n-au încălcat absolut nicio regulă bisericească.

Mai mult de atât, Gigi Becali, pare la fel de îndrăgostit de soția lui și nu ratează niciun prilej pentru a-și exprima sentimentele în public.

În urmă cu ceva vreme, după ce Becali a fost întrebat de problemele de sănătate, acesta a făcut o declarație emoționantă despre femeia care a fost alături de el în tot acest timp:

,,Așa a vrut Dumnezeu, să îmi cadă dintele, și mi-a căzut! Mie nu mi-e rușine, de ce să îmi fie? Mai ales că eu sunt însurat, nu mai am nevoie să mă însor, am o soție pe care o iubesc foarte mult și Dumnezeu mi-e martor! Mi-ar fi fost rușine dacă furam sau păcătuiam!”, a mărturisit patronul echipei Steaua.

Fiica cea mare, Teodora se căsătoreşte chiar în această toamnă. Nunta va avea loc în Bucureşti şi va fi un eveniment la care vor participa peste 700 de invitaţi:

”E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu doresc ei şi vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis Teodorei: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează. Am încredere că va face numai bine”, a pus Gigi Becali.

CITEȘTE ȘI