Cine este omul asta ? De un asa Conducator al Romaniei avem noi nevoie!

Cine este omul asta ? De un asa presedinte avem noi nevoie!

Vezi video complet mai jos

România este un stat situat în sud-estul Europei Centrale, pe cursul inferior al Dunării, la nord de peninsula Balcanică și la țărmul nord-vestic al Mării Negre.[9] Pe teritoriul ei este situată aproape toată suprafața Deltei Dunării și partea sudică și centrală a Munților Carpați. Se învecinează cu Bulgaria la sud, Serbia la sud-vest, Ungaria la nord-vest, Ucraina la nord și est și Republica Moldova la est, iar țărmul Mării Negre se găsește la sud-est.

De-a lungul istoriei, diferite porțiuni ale teritoriului de astăzi al României au fost în componența sau sub administrația Daciei, Imperiului Roman, Imperiului Otoman, Imperiului Rus și a celui Austro-Ungar.

România a apărut ca stat, condus de Alexandru Ioan Cuza, în 1859, prin unirea dintre Moldova și Țara Românească, păstrând autonomia și statutul de stat tributar față de Imperiul Otoman, pe care-l aveau cele două principate. A fost recunoscută ca țară independentă 19 ani mai târziu. În 1918, Transilvania, Bucovina și Basarabia s-au unit cu România formând România Mare sau România interbelică, care a avut cea mai mare extindere teritorială din istoria României (295.641 km2).

În ajunul celui de-al Doilea Război Mondial (1940), România Mare, sub presiunea Germaniei naziste, a cedat teritorii Ungariei (nord-estul Transilvaniei), Bulgariei (Cadrilaterul) și Uniunii Sovietice (Basarabia, Herța și Bucovina de nord). După abolirea dictaturii lui Antonescu la 23 august 1944 România s-a retras din alianța cu Puterile Axei, trecând de partea Puterilor Aliate (Anglia, Statele Unite, Franța și Uniunea Sovietică). Prin Tratatul de pace de la Paris semnat la 10 februarie 1947, din teritoriile cedate ale fostei Românii Mari a recuperat Transilvania de Nord.

După înlăturarea regimului comunist instalat în România (1989) și după destrămarea Uniunii Sovietice (1991), statul a inițiat o serie de reforme economice și politice. După un deceniu de probleme economice, România a introdus noi reforme economice de ordin general (precum cota unică de impozitare, în 2005) și a aderat la Uniunea Europeană la 1 ianuarie 2007.

Voi ce parere aveti ?

Citeste in continuare despre situatia din Romania

Imagini absolut revoltatoare cu așa-zișii săraci care aruncă ciorba pe asfalt pe motiv ca nu e suficientă carne înăuntru iar pâinea nu e suficient de pufoasă

 

E dimineata pe strada Agricultori din Bucuresti. Ca in fiece luni, miercuri si vineri asistatii social se strang in fata cantinei sociale, de unde primesc o masa calda si alimente reci pentru urmatoarea zi.

Clipul complet mai jos

Multi dintre ei – amaratii amaratilor, parte din ei – oameni in toata firea, numai buni de munca. La doi pasi, o alta doamna isi umple portbagajul cu zeci de pachete cu provizii. Cand se aude „SE DA”, lumea se strange ciorchine la geamul de unde se distribuie mancarea. Nu trece mult si bucati de paine ori containere cu ciorba sunt aruncate pe jos, pe asfalt, in fata cantinei sociale.

Aceasta e realitatea cruda, nefardata.

O mana de oameni care se recomanda saraci, dar care stramba din nas in fata farfuriei cu mancare platita fix din buzunarul nostru.

De ce? Pentru ca nu au nevoie de ea..probabil.

Dar stiu acesti oameni cat de greu se castiga o paine? Cati oameni se zbat sa isi puna pe masa o bucata de paine?
Angajatii cantinei se trezesc la cinci dimineata in zilele in care distribuie masa, pentru a pregati totul pentru „clienti”, Mai nou, fac si curat dupa ei, desi sunt platit doar sa gateasca.

„Toata mizeria care este pe jos si sunt toti buni de munca si nu vor sa mearga la munca pt ca statul le da mancare gratis arunca si pe jos…absolut, toata strada e plina de mizerie …sunt oameni buni de munca.

Sa ii scoata sa faca ceva pentru masa care o da.

Injura ca li se da prea multa paine…

Unde traim?”, si-a spus oful Stefan, unul dintre angajatii cantinei sociale, in timp ce matura chistoacele de tigari aruncate pe jos de „asistati”.
La Ploiesti insa, autoritatile au gasit solutia.

Risipa a fost stopata printr-o regula simpla, de bun simt, cine munceste pentru Primarie primeste mancare, cine nu, rabda!

„S-a introdus munca, munca obligatorie pentru o portie de hrana ei trebuie sa munceasca 5 zile In medie, ei iau cam numai hrana, alimente de 360 de lei pe luna, de persoana”, a declarat Irina Manea, consilier in cadrul Serviciului de Prestatii Sociale Ploiesti.

Rrezultatul a fost unul neasteptat, cantinele sunt pe cale sa se inchida din lipsa de clienti.

800 de persoane din 1200 au renuntat deja la masa calda,dupa ce au fost obligati sa isi castige painea, prin munca.

„Mi-a taiat cantina […]” / „Nu pot sa muncesc ca ma doare capul, ma ia cu ameteala”, „Cum doamna sa muncesc, ca imi taie pensia!” sau „De o luna si ceva ma doare capul”, sunt doar cateva din „scuzele” asistatilor din Ploiesti.
Potrivit datelor de la ministerul muncii, in toata tara sunt peste 100 de cantine sociale si cateva mese mobile.

Puteti citi in continuare AICI

CITEȘTE ȘI