Cine este și cum arată fiul Mirabelei Dauer. Ce spune despre mama sa

Mirabela Dauer este una dintre cele mai emblematice figuri ale muzicii ușoare românești. Puțină lume știe, însă, că aceasta ascunde o poveste de viață cutremurătoare și foarte puțini știu cine este Nanu, fiul acesteia.

Mirabela Dauer s-a căsătorit la 18 ani prima dată, cu Willi Dauer, de care s-a despărțit după o scurtă perioadă de timp. După aceea, a venit căsătoria cu Dan Traian Popovici.

Din mariajul lor a rezultat Dan Alexandru Popovici, zis Nanu, fiul Mirabelei Dauer. Acesta s-a născut la câteva zile după cutremurul din 1977.

Căsnicia dintre cei doi nu a durat și a venit divorțul. Popovici a susținut că soția sa nu i-a fost fidelă, în timp ce Mirabela a susținut că soacra sa nu a acceptat-o, iar soțul o bătea frecvent.

După divorț, Nanu (atunci în vârstă de doi ani) a rămas în grija tatălui. Lucrul acesta a avut un impact covârșitor asupra cântăreței și familiei acesteia.

„Tatăl meu a parlizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul şi a văzut ce tristă eram, atâta tristreţe a adunat în el…S-a întors cu faţa la perete şi a murit.”, a povestit, la un moment dat artista.

Ea s-a reîntâlnit cu Nanu când acesta avea 12 ani. Băiatul fusese crescut de noua soție a lui Traiab Popovici. Mirabela Dauer spune c i-a plătit acestuia pensie alimentară până când a făcut 18 ani.

Fiul Mirabelei Dauer, despre relația cu mama sa
Nanu a declarat, la un moment dat, la Antena Stars, că nu o consideră pe acesta mama lui. Eu nu o consider pe Mirabela mama mea, ci o solistă de muzică uşoară care îmi este datoare cu nişte bani”, spunea băiatul.

În urmă cu câțiva ani, într-un interviu acordat pentru Cancan, soacra acestuia declara că relația dintre cei doi este un subiect închis și că Nanu nu vrea să mai discute despre acest lucru.

„Nici Mirabela nu l-a căutat, nici el nu vrea să mai știe nimic de ea.

Dacă nu s-au putut împăca până acum, dacă nu au rezolvat lucrurile, cred că situatia dintre ei o să rămână așa, nu o să se mai schimbe niciodată.

Ginerele meu nu vrea să mai discute despre acest subiect, pentru el este un capitol încheiat. Este fericit, are o familie frumoasă, muncește, și cam asta este tot ce contează”, a declarat soacra fiului Mirabelei Dauer.

CITEȘTE ȘI