Cine nu a fost părinte nu are cum să înțeleagă! 19 de exemple despre inventivitatea fără margini a adulților

Cui “i-au picat sorții” să dădăcească un copil mic, acela știe ce sunt nopțile nedormite, jucăriile împrăștiate prin toată casa, hainele rupte și podeaua murdară, tapetele, covorul și chiar tavanul. Anume în aceste momente înțelegi că somnul este cel mai bun lucru care poate avea loc în viața ta.

Apariția unui bebeluș în casă nu este doar o bucurie adevărată, dar și pericol la fiecare pas. Mai mult, toți părinții seamănă unul cu altul ca două picături de apă: mai întâi visează cum le crește odrasla, iar după își aduc aminte de acele vremuri nesăbuite ca de cel mai plăcut eveniment din viață.

Somnul de aur

loading...

Dormi oricând, oriunde și în orice condiții

Unde am picat, acolo am adormit

Sunt gata să dau totul pentru un abonament de un an la somn

Somnul e un erou nevăzut – îl vor și îl adoră toți

Tata s-a predat, dar odrasla încă nu doarme

Locul și poziția nu mai contează

Doar așa mai reușesc să ajung la calculator

Îmbinăm utilul cu plăcutul

Noua metodă de înfășare a copilului

Dacă vrei să joci, trebuie să ai dexteritate bună

Inventivitate la nivel înalt

Faci orice pentru trei minute de liniște

Râd cu lacrimi – chiar sunt luate din viață aceste poze! Adevăr până la ultima fotografie! Neapărat distribuie prietenilor acest colaj genial, mai ales cu acei care știu cum se crește un copil.

Citeste in continuare si despre..

Să stai acasă cu copilul este mai greu decât să te duci la muncă, spune știința

Un studiu recent din Marea Britanie a arătat că o mare parte dintre părinți consideră că este mult mai dificil să te ocupi de creșterea unui copil decât să te duci la serviciu.

Studiul realizat la nivel național, la propunerea companiei „Aveeno” (specializată în produse pentru îngrijirea bebelușilor), i-a vizat pe cei care au devenit părinți pentru prima dată (1500 de persoane). Peste jumătate dintre ei au precizat că să ai un copil este o muncă foarte grea (mai grea decât un job full-time), iar 20% au spus că este un demers „cu adevărat dificil”.

Persoanele participante la studiu nu s-au ferit să vorbească despre noile provocări venite odată cu viața de părinte. Aproape jumătate dintre mame au recunoscut faptul că nu s-ar descurca fără sprijinul venit din partea propriilor mame.

Proaspeții părinți au oferit argumente menite să arate că nu mai puteau să-și desfășoare ca de obicei activități din viața de zi cu zi. De exemplu, 22% au afirmat că le este greu să-și bea o ceașcă de ceai până la capăt, 33% au spus că mănâncă pe apucate, 19% au povestit că se uită ocazional la televizor, iar 38% au explicat că să meargă la baie în liniște a devenit o amintire.

Din punct de vedere al vieții de familie de după nașterea copilului, 48% dintre părinți au menționat că experiența de întregire a familiei este minunată, în timp ce 32% considerau că au sperat că își vor distribui sarcinile în mod echilibrat (câte 50% fiecare).

Studiul britanic a evidențiat că grijile se schimbă după ce devii părinte: 27% dintre părinți au spus că dezvoltarea copilului e principala preocupare, 22% dintre ei au considerat că hrănirea copilului este prioritară, iar 9% au pomenit de importanța somnului.

Citeste mai mult AICI

 

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More