Cine spune ca Romanii nu stiu sa se distreze!

Un clip video cu o melodie si un dans de la o nunta din comuna Candesti (jud. Neamt) a devenit viral pe internet, pe retelele de socializare.

Este vorba despre dansul numit ”Caiutii de la Candesti”, videoclipul ajungand la aproape un milion de vizualizari si mii de distribuiri, in cateva zile. Filmarea are putin peste 4 minute si a fost facuta publica la sfarsitul lunii august 2017, din cate se pare nunta avand loc in aceeasi perioada.

loading...

Citeste in continuare si…

 

Planta care atrage banii în casă. Cum scapi de orice problemă financiară cu Copacul Banului!

 

Crassula – este o plantă care atrage banii în casă. De aici și denumirea populară de Copacul Banului. Conform tradiției Feng Shui este suficient doar să aduceți în casă această plantă pentru ca situația financiară să se îmbunătățească.

Copacul banului stimulează și activitatea bună a creierului și mărește activitatea fizică a persoanei datorită faptului că frunzele pline ale plantei conțin uleiuri eterice.

Se zice că dacă gândești pozitiv, atunci ți se vor întâmpla doar lucruri pozitive. Totodată, este binevenit să materializați gândurile bune în fapte, care să vă aducă aminte de dorințele dvs. Toate astea, cel mai probabil, vă vor aduce schimbări pozitive în viață.

Culoarea plăcută a frunzelor Crassulei amintește de culoarea bancnotelor de dolari. Desigur, că nu acesta este motivul pentru care să o aveți în locuință.

Pentru ca să atrageți banii în casă, încercați următorul truc. Înainte de a sădi planta, puneți în ghiveci 6 monede, închipuindu-vă o persoană de succes, sănătoasă și bogată. Atunci când udați Copacul Banului, aduceți-vă aminte de această imagine, cât mai clar. Acest exercițiu vă va programa spre succes.

Dacă aveți deja în casă această plantă, atunci doar pune o monedă în ghiveci. Acest talisman vă va fi de folos. De asemenea, puteți lega de crenguțe câteva panglici roșii cu monede. Privindu-le, vă veți gândi că banii vin singuri la dvs.

Citeste mai mult AICI

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More