Citate despre părinți care te vor pune pe gânduri. Aveți grijă de părinți cat sunt langa tine

Dragostea părinților este sentimentul cel mai sincer și cel mai puternic din toate câte există. Nu este nimic care să poată diminua această legătură puternică. Nici moartea nu poate să facă ca această dragoste să dispară. Din păcate, uneori realizăm unele lucruri prea târziu. Deseori se întâmplă să ne rânim părinții sau să ne supărăm pe ei. Și doar peste mulți ani înțelegem cât de nedrepți am fost cu ei. În acest articol am selectat câteva citate, care vă vor convinge că părinții sunt de neprețuit.

1. Nu vă supărați părinții. Sunt o țintă prea apropiată. Distanța dintre voi este atât de mică, încât este imposibil să nu-i răniți.

2. Familia este împărăția tatălui, universul mamei și paradisul copilului.

loading...

3. Doar atunci când copiii încep să locuiască separat de părinți și pe cont propriu, ei încep să înțeleagă că ei nu sunt cei mai deștepți, iar părinții lor – nu sunt cei mai proști.

4. Doar când ajungem adulți începem să apreciem valoarea reală a sfaturilor primite de la părinți!

5. Apreciați-vă părinții – sunt singurii care nu vă vor părăsi într-o situație dificilă.

6. Fiecare din noi are câte două aripi: tata și mama. Cât timp părinții sunt în viață noi zburăm. Dar este foarte greu să zbori doar cu o aripă… Și mai ales să mergi pe jos… Să ne ajute Dumnezeu să zburăm cât mai mult timp cu ambele aripi! Aveți grijă de părinți!

7. Nu educați copiii, deoarece oricum vor semăna cu dvs. Mai bine educați-vă de dvs!

Sunteți de acord cu aceste citate? Așteptăm comentariile dvs!

Citeste si despre

Adio nesimtiti în trafic: 2500 de lei amendă pentru aruncarea gunoiului pe geam

Nu trece o zi fara sa vedem in trafic nesimtiti, jegosi, oameni de ultima speta, cocalari de neam prost, adica tarani pana in maduva oaselor, care sa nu arunce gunoi pe geam.

Indiferent ca vorbim de mucuri de tigara, pachete goale de tigari, cutii de suc sau diverse ambalaje.

Si pentru ca in Romania, cu frumosul nu rezolvi nimic si numarul acestor nesimtiti este in crestere, macar cu niste amenzi serioase sa rezolvam acest aspect.

Taximetristi care isi golesc scrumiera direct pe trotuar sau pe carosabil cand stau la semafor? E plina Romania, mai ales Bucurestiul.

Soferi de neam prost care conduc masini scumpe din care rasuna manele si din care zboara cutii de Cola, servetele si pachete de tigari mai ceva ca niste artificii?

Avem si din astea. Dube din care soferii cu 3 clase arunca pungile goale de seminte si care lasa la semafor, direct langa prag, pungi pline de resturi de la Mc?

Normal ca avem! La fel cum avem si jeguri de oameni care isi lanseaza pe geam stiuleti de porumb, coji de banane sau cotoare de mere, fara jena.

Pai si cum scapam de aceste specimene care ar trebui batute la fundul gol ore in sir?

Cu frumosul, nu avem nicio sansa. Singura problema ar fi daca politia si-ar face treaba si daca ar cunoaste legea.

Oricum, si in prezent, fara sa fie modificat vreun articol de lege, exista destule sanctiuni pe care le pot primi soferii sau pasagerii masinilor care fac mizerie pe strazi.

Insa ati vazut voi vreodata un sofer sa fie mustrat de politie ca isi arunca mizeria pe asfalt? Noi nu am vazut asa ceva…

Insa de acum, legea urmeaza sa se schimbe si amenzile cresc zdravan.

Cine arunca pe geam gunoi, inclusiv un simplu muc de tigara, poate sa primeasca amenda de la 1000 la 2500 de lei. Chiar si asa, ni se pare cam putin. La ce naiba s-au inventat scrumierele???

Noutatile despre aceasta lege mai spun ca politia rutiera incepe sa se foloseasca de camerele de supraveghere ca sa ii identifice pe cei care fac mizerie in trafic, dar asta… e ceva mai greu de realizat curand.

Teodor Balan, lider in cadrul Sindicatului National al Politistilor si Vamesilor Pro Lex,

a explicat ca in acest moment, la nivel national, amenzile se aplica pe hotarari de consiliu local.

Mai mult, amenzile se acorda greu ca este nevoie de martori. “Proiectul de lege este bine-venit pentru a stopa acest fenomen.

Din pacate, opinia publica nu prea reactioneaza pentru ca, atunci cand ai nevoie de un martor, nu prea se ofera nimeni.

De ajutor sunt si vor fi si mai mult – daca legea intra in vigoare

– camerele de monitorizare, pentru ca poti merge in instanta cu filmarea delictului; camerele, fiind omologate, au rol de probatoriu.

Cu aruncarea gunoaielor intre blocuri va fi mai problematic pentru ca acolo nu exista camere video.

Noi am mai gasit pungi de gunoi aruncate in strada de la societati comerciale si am gasit in ele coduri fiscale, le-am identificat si le-am sanctionat.

Chiar si gunoiul unei persoane fizice poate fi identificat pana la urma”, a precizat Teodor Balan.

Cert este ca intr-o tara civilizata, daca esti prins ca arunci sticla goala de suc pe geam, primesti o amenda pe care o vor plati 3 generatii de-ale tale de acum inainte.

Tocmai din acest motiv nu exista in strainatate conceptul de a-ti arunca mizeria pe geam.

In schimb, in tara noastra, o tara care este din pacate plina de specimene dubioase fara pic de educatie, pitipoance si cocalari cu 5 clase, ascultatoare de manele si intolite numai de la

Ferre si Gucci din piata, persoane care in strafundul creierelor minuscule pe care le detin au impresia gresita ca este dreptul lor de roman prost sa arunci mizeria pe geam.

Cu parere de rau, avem convingerea ca trebuie sa treaca foarte multi ani pana cand macar acest aspect sa se schimbe in Romania… Articol relatat de portalul auto 4tuning.ro

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More