Citate despre părinți și despre importanța dragostei noastre pentru ei.

Părinții sunt cei mai importanți oameni din viața noastră, ne oferă căldură sufletească, grijă și dragoste, dar uneori, din păcate, uităm despre acest lucru. Ei la fel ca și noi, au nevoie de susținere și de dragoste. Nu uitați!

Am ales câteva citate care vă vor pune pe gânduri. Aveți grijă de părinți!

Nu-i supărați pe părinți. Ei sunt o țintă foarte apropiată; de la această distanță este imposibil să nu nimerești.

loading...

Familia este împărăția tatălui, pacea mamei și raiul copilului.

Doar atunci când copiii încep a locui singuri și se întrețin din banii lor, încep să înțeleagă că nu sunt cei mai deștepți, iar părinții lor nu sunt cei mai proști.

Nu veți găsi niciodată niște prieteni mai buni decât părinții tăi. Doar ei vă vor lăuda în prezența altora, iar în față vă vor spune adevărul.

Numai după ce ne maturizăm începem să înțelegem valoarea sfaturilor părintești!

Părinții sunt cele mai valoroase persoane, dar, din păcate, nu-i prea prețuim…

Prietenii ne pot trăda, iubiții ne pot înșela, iar părinții ne vor fi întotdeauna alături.

Nu vă supărați pe părinți, luați aminte: ei au fost ca noi și noi vom fi ca ei.

Numai părinții noștri au nevoie cu adevărat de noi, pentru restul persoanelor prezentăm doar interes…

Prețuiți-vă părinții, ei sunt singurii care nu ne vor părăsi niciodată. Omar Khayyam

Fiecare dintre noi are două aripi: Tata și Mama. Atât timp cât ne sunt alături, noi zburăm. E foarte greu să zbori cu o singură aripă… Și este mult mai dificil să mergi pe jos… Fie ca toate persoanele să zboare cât mai mult timp.

Aveți grijă de părinții Dumneavoastră!

Citeste si despre

5 lucruri pe care Balanțele nu le suportă

Fiecare semn are o lista minunata de trasaturi de personalitate. Bineinteles ca are atat trasaturi bune, cat si mai putin bune. Daca sunteti intr-o relatie cu un nativ Balanta, probabil ca este bine de stiut ce lucruri nu le suporta sau il deranjeaza cel mai tare. Nu este un semn cu totul usor de inteles, dar nici imposibil, bineinteles.

In continuare va vom prezenta o lista cu 5 lucruri pe care Balantele nu le suporta. Incercati sa tineti cont de ele atunci cand aveti de-a face cu acesti nativi. Va fi mai usor.

1. Balantele nu suporta persoanele care nu-si respecta promisiunile. Ei fiind oameni de incredere, nu tolereaza deloc acest lucru, scrie sanatos247.ro.

2. Balantele nu suporta ca cineva drag lor, sa le minta. Ele iarta, dar nu uita niciodata. Sunt suficient de inteligente pentru a invata din greselile lor si au tendinta sa-si aminteasca totul cu foarte mare grija.

3. Balantele nu suporta atunci cand cineva incearca sa profite de ele, intr-un mod sau altul. Ele pe cat de dragute sunt, pe atat sunt si de inteligente.

4. Balantele nu suporta ca cineva sa tipe la ele sau sa se comporte urat cu ele. Nu le place sa fie tratate urat sau sa le certe cineva, deoarece se vor indeparta rapid de acea persoana.

5. Nativii acestei zodii nu suporta atunci cand sunt nevoiti sa joace teatru si nu se pot exprima liber cu propriile cuvinte. Ele sunt fiinte foarte directe si nu le plac deloc „ocolisurile”.

Loading...

Cmentariile sunt închise