Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău divorțează! „Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută”

Fanii o știu din trupele Exotic și Sexxy, însă în ultimii ani Claudia Pătrășcanu a dispărut de pe scena muzicală, intrând în atenția tabloidelor. Artista și-a șocat fanii recent, publicând un text tulburător despre modul în care a fost tratată de cel ce îi este încă soț… Pe scurt, Claudia Pătrășcanu divorțează despre un soț abuzator!

La începutul anilor 2000, Claudia Pătrășcanu, supranumită și Claudette, făcea furori mai întâi în trupa Exotic (alături de Andreea Bănică și Julia Chelaru) și mai apoi în trupa Sexxy (alături de Julia Chelaru), însă ultimii ani din viața artistei, care s-a dedicat vieții de familie, nu au mai avut deloc legătură cu viața glam de dinainte. După căsătoria cu Gabi Bădălău, un faimos crai de Dorobanți, căruia i-a dăruit doi copii, după patru ani de mariaj, Claudia a lăsat jena la o parte și s-a decis să-și facă publică nefericirea pe contul de socializare, transmițând un mesaj tulburător…

loading...

„Veți crește cu iubire și liniște…… restul nu contează!”
„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soțul»……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime!’, a scris Claudia Pătrășcanu.

 

Gabi Badalau isi mai dorea un copil

Vedeta dezvaluia la inceputul anului la o emisiune de televiziune ca partenerul ei de viata isi mai doreste copii. „Sotul meu imi spune in fiecare zi sa mai facem un copil. Doar Dumnezeu poate sa imi spuna intr-o noapte ca va fi fetita. Oricum, orice copil ar fi binevenit. Nu stiu, inca nu ma simt pregatita. El isi doreste o fetita foarte mult”, a declarat Claudia Patrascanu la emisiunea „Rai da’ buni”. „Daca il pup pe unul, tre sa-i pup pe toti, la rand… Ne alintam reciproc si suntem sensibili. Sunt foarte iubita, o mama foarte fericita si implinita”, a mai spus artista.

Claudia Patrascanu si-a inceput cariera muzicala in anul 1998 cu trupa Exotic, in care a fost colega cu Andreea Banica si Julia Chelaru. In 2001, dupa ce Andreea Banica a parasit trupa pentru a forma grupul Blondy impreuna cu Cristina Rus, Claudia Patrascanu si Julia Chelaru au format trupa

Sursa: viva.ro
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata