Advertisement

Cleopatra Stratan are 15 ani și… 1.80 înălțime! Fetița care îi cânta lui Ghiță este acum de nerecunoscut! Imaginea cu care i-a lăsat pe toți cu gura căscată! Nimeni nu crede că e ea

Apreciaza Articolul !


Cleopatra Stratan a rămas în memoria tuturor drept o fetiță care cântă superb. Dar timpul nu stă în loc, și bine face! Acum, fetița care făcea furori când era mică cu piesa ,,Ghiță”, s-a retras în ultimii ani de pe scenă, transformându-se acum într-o adevărată domnișoară.

Advertisement

În prezent, fiica lui Pavel Stratan are frumoasa vârstă de 15 ani și principala ei concentrare este școala, însă în timpul liber încă se mai ocupă de muzică.

,,Cel mai tânăr artist care a lansat un album solo, cel mai de succes copil, cel mai mare onorariu pentru o melodie. (…)

Pavel Stratan a publicat pe pagina lui Facebook o imagine in care apare alaturi de frumoasa lui fiica, iar fanii au ramas pur si simplu fara cuvinte cand au vazut cat de mult a crescut Cleopatra.

Advertisement

In cele mai recente imagini de pe pagina de Facebook, fanii sunt tinuti la curent cu evenimentele la care participa Pavel Stratan, dar si Cleopatra, iar fanii ii marturisesc de fiecare data ca are o voce angelica.

Transformarea este atat de surprinzatoare, pentru unii, încât micuţa şi tatăl ei au fost protagoniştii unui episod de-a dreptul ilar.

RECOMANDAM SA CITESTI SI:
1 din 118

Advertisement

“Odată, pe stradă, un fan a crezut ca e nevastă-mea. Eu i-am zis: Nu e sotia, e fiica mea, Cleopatra. Am ras copios de aceasta intamplare hazlie”, a povesit Pavel.

Eu sunt la şcoală acum. Eu mă văd tot în muzică. Sunt clasa a IX-a. Sunt la şcoală în Chişinău. (…) Am 1,80 înălţime. Nu am iubit”, a spus Cleopatra Stratan, într-o înregistrare, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza articolul !

Împărtășirea este minunată !

Distribuiți această postare prietenilor dvs.
Videoclip RECOMANDAT PENTRU TINE


Romeo și Julieta în noaptea nunții – bancul care a făcut toată România să râdă în hohote! Nu mă așteptam la un așa final…

Împărtășirea este minunată !

Distribuiți această postare prietenilor dvs.
close-link