Codrin Ştefănescu: “PSD este singurul partid românesc, format din oameni normali”

„Nu uitaţi că PSD este singurul partid românesc, nu e finanţat din străinătate, format din oameni normali, muncitori, nu ca ceilalţi”, le-a spus celor prezenţi la evenimentul din Piaţa Sfatului secretarul general al PSD, potrivit Mediafax.

Codrin Ştefănescu le-a cerut oamenilor aflaţi în Piaţa Sfatului din Braşov că „anul ăsta ne batem pentru România, nu pentru altceva, pentru noi, pentru urmaşii noştri şi singurul partid care-i poate învinge pe ăştia cu sistemul lor toxic este PSD”.

Doua persoane s-au luat la bătaie la mitingul pro-PSD de la Braşov. Scandalul a început după ce un protestatar a început să strige lozinci împotriva social-democraţilor, potrivit Digi24.

loading...

O parte din conducerea PSD şi din demnitarii Guvernului Dăncilă s-au strâns în Piaţa Sfatului pentru a vorbi cu susţinătorii, ulterior urmând să se desfăşoare o şedinţă a organizaţiei din Braşov, pentru alegerea noului şef al filialei judeţene.

Printre liderii PSD prezenţi la Braşov sunt Codrin Ştefănescu (secretarul general al PSD), Daniel Breaz (ministrulş Culturii) şi Eugen Teodorovici (ministrul Finanţelor).

Secretarul general al PSD a făcut declaraţia la mitingul social-democraţilor care avut loc duminică în Piaţa Sfatului din Braşov.

“PSD este singurul partid românesc, nu este ca celelalte. Este singurul partid nefinanţat din străinătate, format din oameni normali. Nu uitaţi până după alegeri, suntem singurul partid care se bate pentru România.

Suntem singurul partid care îi poate învinge pe ăştia cu sistemul lor toxic. Am venit la Braşov ca să dăm acest semnal”, a declarat Codrin Ştefănescu, citat de News.ro.

Printre miniştrii prezenţi s-au mai aflat ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici, precum şi alţi miniştri şi lideri ai partidului, însă nu şi preşedintele acestuia Liviu Dragnea. Aceştia se află la Braşov pentru a participa la alegerile care au loc în organizaţia locală.

În zonă s-au aflat şi jandarmi, pentru că în Paiţa Sfatului s-au adunat şi protestatari anti-PSD, care au scandat şi au huiduit.

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More