Contact

Contact pentru Sugestii / Reclamații sau Colaboari CITESTE.Info

Ne poți contacta la adresa de mail: [email protected]. Tot aici ne poți trimite un pont, imagini, video sau să ne informezi despre ceva ce poate ne-a scăpat.

Puteți să ne scrieți și pe pagina oficială de Facebook


Drept la replică

În cazul în care un articol a ofensat sau a adus un prejudiciu, scrie-ne pe următoarea adresă de mail: [email protected]


Discuții despre publicitate

Contact la adresa: [email protected]

CITESTE.Info poate oferi promovare prin:

  • Bannere publicitare
  • Advertoriale
  • Campanii tematice și proiecte speciale
  • Consursuri speciale

DESPRE CITESTE.Info

Publicația online CITESTE.Info este una cu profil generalist, care tratează subiecte din toate domeniile de interes pentru cititorii din România si nu numai.

CITESTE.Info este cel mai nou site de știri interne și externe. Pe site-ul CITESTE.Info găsiți știri din politică, noutăți din domeniul social, stiri din Economie, informații din Sport și noutăți ce țin de lifestyle, sănătate și tehnologie.

Portalul CITESTE.Info aduce știri de Ultimă Oră și tratează rapid subiecte de Breaking News.

CITESTE.Info preia informații de interes numai din cele mai bune și are ca scop informarea voastră, a cititorilor, privind subiectele de cel mai mare interes. Echipa CITESTE.Info este formată din jurnaliști cu experiență în numeroase domenii, dar și din jurnaliști aflați la început de drum.

Scopul site-ului CITESTE.Info este acela de a prezenta informații despre Politică, Vedete, Sănătate și știri de interes general din întreaga lume într-o manieră obiectivă. Cele mai noi informații sunt împachetate într-o formă atrăgătoare și ușor de înțeles de către cititori.

Știrile din domeniul social, știrile politice și știrile din externe sunt completate cu informații din domeniul tehnologiei și cu detalii inedite ce țin de lifestyle și monden, pentru a satisface toate nevoile informaționale ale vizitatorilor site-ului CITESTE.Info.