Copiii acestui cuplu au fost recunoscuți drept cei mai frumoși din lume:

La prima vedere Familia Clement nu se deosebește cu nimic special, însă natura i-a înzestrat pe părinți și pe copii cu o frumusețe rară. Cu 7 ani în urmă, pe data de 7 iulie 2010 au venit pe lume fetițele gemene Ava Marie și Anya Rose. Când fetițele au împlinit jumătate de an, agențiile de modeling au început să le propună diferite oferte de sesiuni foto cu aceste fetițe drăguțe. Însă mama lor nu era gata ca fetele ei să devină modele. Ea avea atâtea griji încât nu se gândea la asta.

Timpul trecea, iar fetele înfloreau în fiecare zi. Când au împlinit 7 ani, mama lor s-a gândit că data de 07.07.2017 este una simbolică. Ea a plasat fotografia fetelor pe internet. Timp de două luni fetițele au devenit adevărate vedete. De această dată mama nu s-a împotrivit prea mult agențiilor de modeling și a acceptat faptul că fetele ei vor poza pentru revistele glamouroase și vor participa la diferite prezentări de modă.

Anya și Marie au primit această schimbare în viață ca pe o aventură adevărată. Sesiunile foto erau un joc vesel pentru ele. Pe lângă acestea ele reușeau să învețe, să practice înotul și dansurile. Fetele au un frate mai mare. El le iubește foarte tare și le ajută la învățătură și la treburile de acasă. Pe fotografii se vede că copiii au aceleași trăsături ale feței. Această frumusețe a fost moștenită de la părinți la fel de frumoși.

Ava Marie și Anye Rose sunt recunoscute cele mai frumoase fetițe din lume. Cu acest prilej în rețelele de socializare au apărut discuții aprinse: unii utilizatori susțin că renumele mondial și succesul la o vârstă atât de fragedă le va afecta caracterul, iar alții pur și simplu admiră trăsăturilor lor perfecte și privirea lor magică.

Cu toate acestea nu puteți privi cu indiferență fotografiile acestora. Natura a fost plină de inspirație, iar pe lume au apărut două fetițe extraordinar de frumoase!

Nașterea lor este o adevărată minune, nu-i așa?

Recomandam sa cititi si:

Este prima dată când aud de asta: Ce se întâmplă dacă ții o bancnotă împăturită triunghi în portofel. Nu știai asta:

CITEȘTE ȘI