Copilul ei murise și a decis să vândă pătuțul lui pentru a face rost de bani de înmormântare

Valerie Watts a fost DEVASTATĂ atunci când copilul ei s-a născut mort, avusese o sarcină complicată, cordonul ombilical al copilului se rupsese, acesta fiind motivul pentru care murise.

Deși Valerie nu avea nicio intenție de a vinde pătuțul copilașului, dorea să îl păstreze pentru a-i aminti de fiul pe care nu a a mai apucat niciodată să-l ia acasă, la câteva luni de la tragedie a găsit curajul de a renunța la el.

Ea l-a vândut unui bărbat pe nume Gerard și soției sale. Gerard știa că Valerie și-a pierdut copilul, așa că plănuia să facă ceva special cu el. Pe bărbat l-a ajutat și faptul că era tâmplar așa că a dus pătuțul la atelierul său și l-a transformat într-o bancă memorială!

Câteva zile mai târziu el l-a înapoiat lui Valerie care imediat ce a văzut ce făcuse acest străin pentru ea, a început să plângă în hohote. Acest obiect și acest gest sunt ceva ce va prețui toată viața.

Povestea celor doi a ajuns la știrile locale iar clipul a ajuns pe Youtube fiind urmărit de peste 5,7 milioane de oameni. Milioane de oameni au fost atinși de actul de bunătate al lui Gerard.

CITEȘTE ȘI